Obrabiarki CNC - jaką kupić?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Flamenco9

Obrabiarki CNC - jaką kupić?

Post autor: Flamenco9 »

Cześć wszystkim.

Czy wiecie może jakie obrabiarki CNC warto teraz kupić? Jakie producent jest na topie? Tutaj niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ;/
Remember that what you now have was once among the things you only hoped for.
Alberth4

Re: Obrabiarki CNC - jaką kupić?

Post autor: Alberth4 »

Poczytaj też sobie tego bloga . Jest tam dużo ciekawych informacji i myślę, że powinno Ci to pomóc ;)
Ludzie nie są w stanie pojąć, co to jest szczęście.
Tastionom76

Post autor: Tastionom76 »

Wybór frezarki to jeszcze sterowniki a także odpowiednie oprogramowanie by działała ona poprawnie :)
https://www.outlet3d.eu/pl/
tchnnin515
Kontakt:

Post autor: tchnnin515 »

Po zakupie koniecznie zajrzyj na witrynę internetową firmy technikcnc.pl. Znajdziesz tam pełne wyposażenie dla każdego kto zajmuje się obróbką skrawaniem CNC.
atama

Post autor: atama »

Jeżeli poszukujesz wysokiej jakości maszyn CNC , to powinieneś zapoznać się z ofertą na . Posiadają w swojej ofercie nie tylko tokarki, ale i frezarki. Firma cieszy się wieloletnim doświadczeniem i dobrą opinią wśród klientów.
Adamus

Post autor: Adamus »

Wiesz co jeżeli chodzi o wybór odpowiednich maszyn CNC to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci abyś sprawdził ofertę producenta TBI z którym współpracujemy już od dłuższego czasu i naprawdę mają w swojej ofercie dobrej jakości sprzęt. Przede wszystkim mało awaryjny i pomimo nawet długiej i ciągłej pracy nie traci na swojej wydajności. Część sprzętu również wynajmujemy i leasingujemy u Nich, także taka opcja też wchodzi w grę jak wolicie nie inwestować na starcie dużych środków w taki sprzęt. A do tego zapewnią Wam również serwisowanie i wdrożenie całego oprogramowania :)
qbis88

Post autor: qbis88 »

Ja bym popytał w firmie semper, oni sprowadzają różne maszyny i narzędzia do drewna i slużą zawsze fachowym doradztwem.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ