Obróbka skrawaniem zlecenie

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
Ryszard Melanowski

Obróbka skrawaniem zlecenie

Post autor: Ryszard Melanowski »

Zlecę wykonywanie detali wg dostarczonej dokumentacji - obróbka skrawaniem: toczenie, frezowanie, szlifowanie itp, obróbka precyzyjna. Jakieś propozycje firm z Dolnośląskiego?
kowal

Re: Obróbka skrawaniem zlecenie

Post autor: kowal »

Podpinam się pod temat. Zlecę frezowanie CNC- met. kolorowe, tw. sztuczne ( 300x 600) oraz gięcie blach i rur.
Anna Bolewicz

Post autor: Anna Bolewicz »

Firma Sumel wykonywała dla mojej firmy zlecenie na dużą ilość specjalnych śrub z powierzchnią pasowaną. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonanych usług jak i czasu realizacji zlecenie. Z tego co pamiętam mają w swojej ofercie również obróbkę skrawaniem.
kowal

Post autor: kowal »

Dzięki za polecenie. Ruszamy od stycznia z nowym projektem, więc jak najbardziej jestem zainteresowany współpracą w zakresie obróbki. Skontaktuję się z firmą Sumel i przedstawię im swoje zapytanie ofertowe.
bizz

Post autor: bizz »

Jakie wykorzystujecie w swoich firmach do obróbki metalu? Uważam, że takie urządzenia wielofunkcyjne są niezbędne w firmie zajmującej się obróbką metali.
kolaa

Post autor: kolaa »

Grunt to mieć dobrą . Jeśli szukasz sprzętu, którego używają w tego typu firmach, to najlepiej zapytać bezpośrednio taką firmę.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
lani

Post autor: lani »

Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany to znajduje się w ofercie firmy APJ Sikora. Oferują precyzyjne detale toczone ze stali węglowych, nierdzewnych, mosiądzu, stopów aluminium, miedzi oraz tworzyw sztucznych.Dzięki dużej różnorodności typów maszyn produkcyjnych mogą dobrać odpowiednią technologię zapewniającą wysoką jakość i konkurencyjne ceny.
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Witam,

Odświeżam temat, by nie tworzyć nowego :) Jeśli szukacie jeszcze firmy która profesjonalnie i kompleksowo zajmuje się obróbką skrawaniem, polecam zapoznać się z ofertą - , zajmują się obróbką odkuwek, odlewów, precyzyjnymi komponentami, toczeniem, frezowaniem, obróbką cieplną i wiele innych :)
bezniku

Post autor: bezniku »

Tego typu firm jest sporo - ja mogę polecić www.kubex.com.pl . Korzystaliśmy z ich usług w zakresie lakierni proszkowej ale świadczą rózne usługi CNC. Ceny mają do negocjacji.
pankracy

Post autor: pankracy »

Usługę obróbki i spawania metali świadczy również firma z Bydgoszczy: http://renox.eu.com/pl/
Wiem, że to firma rodzinna, w której doświadczenie przekazywane jest z ojca na syna. Mają więc wieloletnie doświadczenie w branży, co budzi zaufanie. Myślę, że warto im zaufać i powierzyć każde zlecenie!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ