Duża skala, zainteresowani z całego kraju, ale jednak prowadzę działalność lokalną, współpracuję z lokalnymi wykonawcami. Teraz jak tym zarządzać, jak to wszystko zorganizować, aby zapewnić ludziom z różnych miast jakościowe rozwiązania, na których przy okazji mogę dobrze zarobić?
Ecopartner znasz? Nie wiem, czy dokładnie o to ci chodzi, ale tam zawierasz jedną umowę i współpracujesz z wieloma znanymi firmami z całej Polski. U nas ten motyw się sprawdza. Tam masz wyłącznie znanych graczy - nie ma anonimów. Cóż... przetestuj.
Znać, to nie znam, ale poczytałem i przynajmniej wstępnie wygląda to całkiem ciekawie.
I w tym modelu jednocześnie współpracuję z wieloma firmami, ale mam taki obowiązek, że muszę zlecać wielu?
Fajnie, że są tam znane marki, ale czy pojawiają się jakieś konkretne obowiązki lub ograniczenia?
Nie masz obowiązku zlecać wielu. Działasz z takimi firmami, które ci odpowiadają.
Najważniejsze, że działasz. Pozostałe kwestie nie mają większego znaczenia.
Rozmawiałem z gościem od nich. Nie pamiętam imienia, ale ogólnie umówiliśmy się na spotkanie w piątek. Z opisu wynika, że taki model by mi pasował, ale najpierw muszę przejść przez etap sprawdzania zdjęć. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Nastawienie mam pozytywne, bo wygląda na to, że czegoś takiego potrzebuję.
W umowie nie ma niczego szczególnego, co wymaga uwagi. Raczej żadnych haków.
Ale wiadomo - lepiej niech ktoś ją sprawdzi. Ogólnie - obstawiam, że ten model powinien Ci zrobić różnycę.
Raczej wszystko powinno być w porządku.
Czy ktoś z was korzysta z magazynu energii? Znalazłem ciekawą ofertę na stronie https://suntrack.pl/365-magazyn-energii i zastanawiam się nad zakupem, ale chciałbym się dowiedzieć na ile jest to przydatne w praktyce, może ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na ten temat.