Obsługa informatyczna - kogo wybrać?

Czyli biznes w sieci internetowej.
flipper

Obsługa informatyczna - kogo wybrać?

Post autor: flipper »

Cześć. Poszukuję jakiejś firmy z Wrocławia, która mogłaby się zająć obsługą informatyczną. Mieliście może z kimś styczność. Ja mam taką ofertę póki co , ale chciałbym mieć więcej do wyboru. Z góry dzięki :)
W zemście i w miłości ko­bieta jest większym bar­barzyńcą niż mężczyzna.
kobietapracujaca

Re: Obsługa informatyczna - kogo wybrać?

Post autor: kobietapracujaca »

Niestety nie znam nikogo kogo mogłąbymm polecić. Jednak zastanawia mnie fakt czy używacie w swoich firmach np systemu enova 365 http://www.tradiss.pl/enova-news/system ... nosci.html bo myślę nad inwestycją w taki sytem. Pomaga w pracy co myślicie dzielcie się opniami
HeczkoK

Post autor: HeczkoK »

Ja właśnie tez zastanawiam się nad usprawnieniem pracy dzięki takim systemom organizacji
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Dla małej firmy bardzo dobrym rozwiązaniem jest właśnie zatrudnienie dodatkowo firmy informatycznej, która będzie zajmowała się usługami informatycznymi. Wiem, że świadczy takie usługi :)
kulisty18
Kontakt:

Post autor: kulisty18 »

Ja też uważam, że w wielu przypadkach nie ma sensy zatrudniać takiej osoby na etacie. Lepiej jest zatrudnić zewnętrzną firmę.
Jakie buty dla nastolatków są teraz modne? Dajcie znać na priv.
Kondziu2

Post autor: Kondziu2 »

Super, dzięki wielkie za sprawdzone porady :)
Życie jest wspaniałe!
stonek39

Post autor: stonek39 »

Ja niestety nie bardzo się na tym znam...
Nie chcę być rozsądna. Nie chcę się zastanawiać. Nie podoba mi się, że muszę mu wybaczać. Wolałabym, żeby w ogóle mnie nie okłamywał.
tymanski

Post autor: tymanski »

jeśli chodzi o obsługę informatyczną to my korzystamy z Billennium. Oferują m.in. outsourcing pracowników oraz serwis – do wyboru do koloru można wybierać między różnymi opcjami i usługami. Ja jestem naprawdę zadowolony i widzę nie tylko oszczędności w firmie ale też przede wszystkim wpływa to na szybszy rozwój firmy bo możemy spokojnie skupić się na jej kluczowych aspektach
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ