Cześć. Poszukuję jakiejś firmy z Wrocławia, która mogłaby się zająć obsługą informatyczną. Mieliście może z kimś styczność. Ja mam taką ofertę póki co , ale chciałbym mieć więcej do wyboru. Z góry dzięki
W zemście i w miłości kobieta jest większym barbarzyńcą niż mężczyzna.
Niestety nie znam nikogo kogo mogłąbymm polecić. Jednak zastanawia mnie fakt czy używacie w swoich firmach np systemu enova 365 http://www.tradiss.pl/enova-news/system ... nosci.html bo myślę nad inwestycją w taki sytem. Pomaga w pracy co myślicie dzielcie się opniami
Dla małej firmy bardzo dobrym rozwiązaniem jest właśnie zatrudnienie dodatkowo firmy informatycznej, która będzie zajmowała się usługami informatycznymi. Wiem, że świadczy takie usługi
jeśli chodzi o obsługę informatyczną to my korzystamy z Billennium. Oferują m.in. outsourcing pracowników oraz serwis – do wyboru do koloru można wybierać między różnymi opcjami i usługami. Ja jestem naprawdę zadowolony i widzę nie tylko oszczędności w firmie ale też przede wszystkim wpływa to na szybszy rozwój firmy bo możemy spokojnie skupić się na jej kluczowych aspektach