obuwie dla Panny Młodej

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
felka118

obuwie dla Panny Młodej

Post autor: felka118 »

Witajcie, po długim okresie odkładania tego na później, wreszcie wraz z narzeczonym po narodzeniu naszej ukochanej Córci zdecydowaliśmy się na ślub. Co prawda nie będzie on jakiś mega wielki i huczny, ale chcemy sformalizować i zawrzeć ważny naszym zdaniem związek małżeński. Z uwgai na to małą ilość czasu spowodowany opieką na maluszkiem, większość kwestii załatwiam przez internet łącznie z tym, że zamówiłam suknię i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Martwię się natomiast innymi rzeczami min. torebką. Wiem, że będzie to na pewno kopertówką ale nie wiem na jaką się zdecydować. Na stronie https://www.primamoda.com.pl/torebki/kopertowki.html , spodobało mi się kilka ale zanim się zdecyduję wolalałbym się doradzić żenskiej części forumowiczek. Co sądzicie? Na pewno nie zależy mi na tym aby się wyróżniała od sukienki , od całego stroju ? Jeśli chodzi o sukienkę jest ona w tradycyjnym białym kolorze.  
Czekam na odp. Pozdrawiam.
ninja_84

Re: obuwie dla Panny Młodej

Post autor: ninja_84 »

Polecam na tę okazje wybrać mają piękne i oryginalne obuwie. Są bardzo stylowe, a jeszcze jak dodać, że to polski producent to już w ogóle bajka.Są mega wygodne. Szczególnie w tak ważnym dniu warto mieć wygodne buty na nogach.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Karlotta

Re: obuwie dla Panny Młodej

Post autor: Karlotta »

Ja mogę Ci co nieco doradzić w sprawie obuwia. Wpisz sobie w google Manufaktura Obuwia. Tworzą oni wspaniałe i eleganckie obuwie damskie oraz męskie. Nawet jeśli wasze wesele nie będzie zbytnio huczne to na pewno będziesz potrzebowała ładnych i wygodnych obcasów, a w ich obcasach spokojnie wytrzymasz 6h jak nie więcej.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ