obuwie marki Gino Ventori, Marco Tozzi

Oferty kupna, sprzedaży, dozwolone jest podawanie adresów aukcji internetowych.
sshurtownia

obuwie marki Gino Ventori, Marco Tozzi

Post autor: sshurtownia »

Witam, jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą hurtową, importem z Chin i Zachodniej Europy. Działamy stosunkowo krótko na rynku, ale zawsze oferujemy pełen profesjonalizm w przeprowadzaniu transakcji. Przy każdej ofercie przy dużych zamówieniach istnieje możliwość negocjacji cen. Do każdej transakcji wystawiamy fakturę VAT.

W tej chwili mam do zaoferowania obuwie marki GINO VENTORI, MARCO TOZZI
W CENIE: 40 zł/szt
4 różne modele do wyboru
Minimalne zamówienie: Na zapytanie
Pytania o rozmiar proszę kierować na maila

Kontakt :
Tel. 530 786 956
Tel. 517 607 925
Mail: sshurtownia[małpa]gmail[kropka]com
Gadu gadu: 9489655 lub 1418904

Pozdrawiam
Urban30

Re: obuwie marki Gino Ventori, Marco Tozzi

Post autor: Urban30 »

Ja tam ostatnimi czasy z takich bardziej eleganckich butów to wybieram - mam dwie parę, jak z tej strony mniej więcej wyglądowo:)
Ale podbijam posta, może ktoś się butami Gino Ventori zaciekawi, bo też kiedyś ubierałem, i choć to klasa niżej zdecydowanie, to nie są złe.
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
qimek

Post autor: qimek »

A mi podobają się takie - rewelacyjne się prezentują. Są trochę drogie, no ale jak inwestuje się w garnitur to porządne buty także trzeba kupić. Jak dla mnie to synonim stylu i elegancji. Są także wysokiej jakości.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Ciekaw jestem w jakiej cenie można kupić u was takie [url=http://czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie-dzieciece_Domowe-buty-dzieciece-i-kapcie-420.htmlkapcie [/url] dla dzieci?
RobKurc

Post autor: RobKurc »

Fajne nazwy marek, brzmiące po Włosku - jak gino rossi :). Taka moda teraz na podszywanie się pod południowców.
Timberland sklep
Antoni34

można kupić ładne baleriny damskie
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Czasami nawet buty najlepszych marek mogą ulec zepsuciu, zniszczeniu, bądź rozklejeniu. Nie oznacza to jednak, iż doprowadzenie ich do należytego porządku nie jest możliwe. Cezar http://cezarszczecin.pl/ ze Szczecina nie jedną parę moich butów naprawili, gdy inni zwyczajnie wyrzuciliby je do kosza. Tym sposobem nie musiałem kupować kolejnych, nowych par!
nierra

Post autor: nierra »

Po co takie drogie buty kupować? Całkiem niedrogo tutaj mają https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie- ... i-145.html , sobie zobaczcie. Bardzo ładne te fasony, akurat modne w tym sezonie są muszkieterki
Antoni34

[link usuniety] można kupić bardzo fajne botki damskie
studentka

Post autor: studentka »

Jeśli szukacie butów różnych marek, a w szczególności balerin na przykład do pracy lub do chodzenia na wiosnę czy lato wejdźcie na 7buty. Znalazłam stronę przypadkowo właśnie kiedy szukałam w internecie balerin, a nie miałam czasu żeby wyjść do galerii handlowej i coś kupić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ