Odszkodowanie

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MeceLaska

Odszkodowanie

Post autor: MeceLaska »

Witajcie,jestem zmuszona znależć firmę,kancelarię nie wiem...kogoś kto pomoże mi wkońcu odzyskać odszkodowanie za złamana noge na zaśnieżonym chodniku,jestem już bezsilna,moze znacie
https://www.tuodszkodowania.pl/odszkodowania/ czy warto sie tam udac?Naprawdę brak mi juz pomysłów...
kijanka30

Re: Odszkodowanie

Post autor: kijanka30 »

W końcu znalazłam firmę, która pomogła mi w dochodzeniu odszkodowania. Casus to nie tylko profesjonalizm i doświadczenie, ale też zaangażowanie w swoją pracę. Zdecydowanie polecam!
miguel

Post autor: miguel »

Wiele tu poleceń i fałszywych rekomendacji. Takie jest życie. Ja na razie szukam prawnika od odszkodowania z Wrocławia. Byłem na rozmowie w KDRO.pl odszkodowanie Wrocław - rozmowa mega ciekawa, dużo się dowiedziałem. Ale na razie postanowiłem sam zacząć sprawę, a jak trzeba będzie iść do sądu to z nimi podpiszę umowę bo jest prosta.
Oriaki

Post autor: Oriaki »

Jeżeli masz pytania dotyczące pozyskania odszkodowania UK, jestem tu, aby pomóc. Posiadam doświadczenie w sferze odszkodowań i ochoczo udzielę Ci wiadomości a także wsparcia.

Skontaktuj się ze mną, żeby omówić szczegóły swej sytuacji. Wspólnie możemy uzgodnić, jakie kroki podjąć, żeby otrzymać wysokie odszkodowania UK. Pamiętaj, iż profesjonalne doradztwo może znacznie ułatwić cały proces, a udostępiony przeze mnie na stronie https://dns-claims.co.uk kalkulator odszkodowań UK pozwoli Ci poznać przybliżoną wysokość zadośćuczynienia.

Oczekuję na wiadomość od Ciebie i jako polski prawnik UK gotów jestem podzielić się swoją wiedzą a także wskazówkami!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ