Okulary przeciwsłoneczne

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
malgo002

Okulary przeciwsłoneczne

Post autor: malgo002 »

Hej. Szukam właśnie jakichś dobrych okularów przeciwsłonecznych. Czy jesteście w stanie mi coś w tym temacie doradzić? Jakieś są np. tutaj. Co sądzicie o tej ofercie? Mieliście już jakąś styczność z tą marką?
Nie ufaj nikomu. Nawet swoim przeczuciom.
belusia129

Re: Okulary przeciwsłoneczne

Post autor: belusia129 »

Ja ostatnio kupiłam sobie , które zostały wykonane z naturalnego drewna, a robione są ręcznie. W tym sklepie można znaleźć różne okulary, a także inne rzeczy z drewna.
znawca

Post autor: znawca »

Ja bym na Twoim miejscu raczej kupiła okulary u optyka. Tylko wtedy masz pewność, że takie okulary posiadają wszystkie niezbędne filtry. Rzuć okiem na przykład tutaj: , często mają różne promocje. Na pewno coś Ci się spodoba.
eryk47

Post autor: eryk47 »

nie znam niestety wiec nie pomoge ale moze w google poczytaj
bielik

Post autor: bielik »

Okulary przeciwsłoneczne też muszą być dobrze dobrane, pamiętaj że to nie przelewki.
optykbiela.pl
Werox963

Post autor: Werox963 »

Ja uważam, że dobrze dobrane okulary przeciwsłoneczne są niezbędne kiedy wychodzę na zewnątrz w słoneczne dni. jest w stanie zapewnić taki komfort.
tomekB

Post autor: tomekB »

Dla dzieci dobre okulary dobierzecie w łódzkim salonie Okooko przy Próchnika http://okooko.com.pl/ Bardzo dobry salon z miłą obsługą, dobrym wyborem i badaniami w ramach NFZ. A dziecięce oczy są jeszcze bardziej wrażliwe, trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu ich wzroku.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Jestem niezwykle zadowolony z okularow, które zakupiłem prosto z oferty Pan Hilary http://www.panhilary.lodz.pl/ . Wybór padł na markę Solano i model z roku 2017, przeceniony o 50% ! Myślę, że to była świetna oferta, warta swojej ceny. A w okularach wyglądam lepiej i modnie. :)
dona3

Post autor: dona3 »

Ostatnio byłem w salonie Fielmann i wybranie idealnych okularów przeciwsłonecznych sprawiło mi nie lada kłopot – dysponują tak szerokim wyborem, że najchętniej zakupiłbym wszystkie! W końcu wybór padł na „pilotki” BD 277 SUN , które najbardziej do mnie pasowały. :)
szyszka89
Kontakt:

Post autor: szyszka89 »

Ja okulary przeciwsłoneczne najczęściej kupuję w sieciówkach.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ