Opłacanie rachunków, faktur, zobowiązań itp.

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
monika87

Opłacanie rachunków, faktur, zobowiązań itp.

Post autor: monika87 »

Witam wszystkich. Może znacie jakiś program, który mógłby pomóc w comiesięcznym opłacaniu zobowiązań? Jak do tej pory każdego miesiąca logowałam się do banku i wypełniałam kilka przelewów, jednak na dłuższą metę jest to czasochłonne.
marcinmichnicki

Re: Opłacanie rachunków, faktur, zobowiązań itp.

Post autor: marcinmichnicki »

Skorzystaj z szablonów na stronie banku oraz koszyka. To powinno ułatwić sprawę.
patrykk

Post autor: patrykk »

Zawsze możesz sobie założyć stałe zlecenia, albo robić paczki przelewów. No i korzystaj z listy odbiorców zdefiniowanych, to znacznie skraca czas robienia przelewów.
http://motoranking.blog.com/
kamilaw

Post autor: kamilaw »

A może Invoobill - ? To usługa, która pozwala na szybkie i bezpieczne regulowanie płatności drogą elektroniczną. Myślę, że to wygodny sposób na szybkie opłacanie comiesięcznych zobowiązań. Co ważne nie musimy pamiętać o każdej fakturze, ani też logować się do serwisów różnych dostawców, ponieważ wszystkie rachunki gromadzone są w jednym miejscu. A my w ten sposób oszczędzamy swój czas i zyskujemy większą kontrolę nad wydatkami :).
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ