Oprogramowanie

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
patka7

Oprogramowanie

Post autor: patka7 »

Korzystacie z tego typu usprawnień? Jestem bardzo ciekawa.
zuza6

Re: Oprogramowanie

Post autor: zuza6 »

Ja jeszcze nie miałam okazji, ale nie ukrywam, że bardzo mnie ten temat interesuje. Tutaj https://sente.pl/teneum/workflow-i-doku ... cjonalnosc możecie znaleźć Panel Moje zadania, który stanowi dla każdego z użytkowników główne źródło informacji na temat zadań z nim związanych. Dostęp do całości modułów obszaru Workflow jest realizowany z poziomu przeglądarki internetowej, telefonu komórkowego i aplikacji desktop, dlatego jest to tak uniwersalne rozwiązanie.
SalamonK

Post autor: SalamonK »

Trudno nie korzystać w dzisiejszych czasach, siostra ma w pełni stacjonarny sklep a i tak ma oprogramowanie bo zamiast kasy ma drukarkę fiskalną. Ja już bardziej online funkcjonuję w branży b2b bo niszowy towar i usługi, wszystko musi być ze swoim oprogramowaniem, od samego sklepu po fakturowanie.
Marcelus

Post autor: Marcelus »

O właśnie, co do oprogramowania do faktur to najlepiej się u mnie sprawdził ten przy cenniku jest wypisany pełny zakres funkcjonalności. Bardzo mi się podoba to, że przez miesiąc można korzystać za darmo z abonamentu premium, żeby na własnej skórze przekonać się czy nam odpowiada czy nie. Poza tym mają też obsługę magazynu, baardzo pomaga przy remanencie na przykład.
dona3

Post autor: dona3 »

IntentSales http://intentsales.pl/ zatroszczyli się o nowiusieńkie oprogramowanie do naszej firmy. Zakup ten bardzo nam odpowiada, a co najważniejsze usprawnił wszelkie procesy. No i pracuje się dużo szybciej!
arabika

Post autor: arabika »

Jeśli ktoś z was się zastanawia nad otwarciem własnego sklepu internetowego to mogę w szczególności polecić jedn oprogramowanie. Są nim płatności online dzięki którym bez najmniejszego problemu będziemy w stanie przyjmować płatności za towary czy usługi.
Favore

Post autor: Favore »

Ja korzystam z fakturowania online jedynie ale to dlatego że moja firma nie zajmuje się sprzedażą, wystawiam niewiele faktur i mi ten program wystarczy
Exi

Post autor: Exi »

No ja z kolei z programów online nie korzystam, wykupiłam sobie bezabonamentowy, płatność tylko raz i korzystam bez ograniczeń. Rok korzystania to mniej niż 10 zł miesięcznie. Żaden abonament nie jest taki tani.
arabika

Post autor: arabika »

Ogólnie sam wybór oprogramowania jest bardzo szeroki i na dobrą sprawę tylko od nas zależy na co będziemy się decydowali. Ja całkiem niedawno także czytałam o body leasing https://finansowymistrz.pl/jak-body-lea ... ktywnosci/ i muszę przyznać, ze jest to bardzo ciekawe rozwiązanie. Tym bardziej, że może ono przyczynić się do poprawy efektywności.
szy12q

Post autor: szy12q »

Bardzo dużym usprawnieniem w mojej firmie jest .
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ