Orange Finanse opinie

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
mskiba

Orange Finanse opinie

Post autor: mskiba »

Cześć,

Stanąłem przed wiekopomną chwilą. Wreszcie uwolniłem się ze szponów T-Mobile. Uff. PKO też przerabiałem i jak najdalej od nich chcę biec. Cóż, zainteresowała mnie oferta Orange Finanse. Ale, żeby nie urwało mi nogi po wejściu na minę, chciałbym się dowiedzieć co nieco od realnych użytkowników. Czyli, jeśli bili lub tulili - krzyczcie.
Czy ręki nie urwą mi ukryte kuczki i opłaty wyskakujące z krzaków niczym drogówka z suszarką? Konto podobno jest darmowe przez 2 lata. No właśnie - podobno. Ktoś przerabiał ten temat?
Czy aplikacja jest wygodna w obsłudze? Jak wygląda dostęp do rabatów i strefy korzyści? Dają coś za darmo, czy to zwykła ściema?

Z góry dziękuję ;)
zabka123

Re: Orange Finanse opinie

Post autor: zabka123 »

Up... Mam podobne pytanie....
porównywarka pożyczek bezpiecznechwilowki.pl
Larry

Post autor: Larry »

Dziwię się, że po złych doświadczeniach z jedną siecią telefoniczną masz ochotę na skorzystanie z usług drugiej..
Dowson Holdings Ltd
mskiba

Post autor: mskiba »

A co w tym dziwnego, Larry? Telefonu nie wyrzucę, a z T-Mobile nie chciałem mieć już nic wspólnego. Ostatecznie przeszedłem do Orange. Nie jestem obecnie jakąś skarbnicą wiedzy. Dopiero od 2 tyg. korzystam z ich usług telekomunikacyjnych i bankowych, ale za jakiś czas, o ile nie zapomnę, postaram się skrobnąć jakąś opinię. ;)
Agaga

Post autor: Agaga »

Podpinam się pod pytanie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ