Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Jakie oświetlenie najlepiej wstawić do pokoi w małym, ale takim mocno estetycznym hoteliku? Klient nie chce, żeby to było coś super nowoczesnego, tylko żeby zachowac odpowiedni klimat wnętrza. Czy takie lampy w tym guście:
to by się wg was sprawdziło? Do postawienia przy łóżkach, na stolikach oczywiscie, lub przy nich?
Lampy są bardzo ładne ale powiedziałbym, że raczej w stylu glamour niż w nowoczesnym. Podobają mi się ____________________________________________________________________________________________________
Ja myślę, że warto jest zainwestować w energooszczędne oświetlenie typu LED - sprawdza się w pomieszczeniach każdego typu : eleganckich jak i nowoczesnych Warto robić zakupy w sklepach internetowych. Można sobie zobaczyć, że na przykład tutaj są bardzo tanie - zamówiłem je ostatnio do swojej firmy
W każdym pomieszczeniu sprawdzi się plafoniera mosiężna. Mówię o takiej lampie: Jest stylowa, stonowana i wygląda ładnie. Nowoczesne lampy nie mają takiego uroku.
Ja polecam takie specjalne z dekoracjami jak naklejki czy różne ciekawe grafiki, moga być np. w postaci drogowskazów wskazujących drogę do recepcji etc.
Tutaj https://www.tomix.pl/ mają wiele takich klasycznych lamp, idealnie nadających się do takich obiektów, jak właśnie hotel. Osobiście polecam markę Aquaform, robią naprawdę dobre lampy.