Oświetlenie do małego hotelu (w pokojach)?

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Kocica

Oświetlenie do małego hotelu (w pokojach)?

Post autor: Kocica »

Jakie oświetlenie najlepiej wstawić do pokoi w małym, ale takim mocno estetycznym hoteliku?
Klient nie chce, żeby to było coś super nowoczesnego, tylko żeby zachowac odpowiedni klimat wnętrza.
Czy takie lampy w tym guście:

to by się wg was sprawdziło? Do postawienia przy łóżkach, na stolikach oczywiscie, lub przy nich?
krzysztofol
Kontakt:

Re: Oświetlenie do małego hotelu (w pokojach)?

Post autor: krzysztofol »

Lampy są bardzo ładne ale powiedziałbym, że raczej w stylu glamour niż w nowoczesnym. Podobają mi się ;)
____________________________________________________________________________________________________
mila

Post autor: mila »

Też myślę, że są bardzo ładne, ale trudno określić, czy będą pasować do wystroju, bo nie wiemy, jak wygląda reszta :)
apogeum

Post autor: apogeum »

Ja myślę, że warto jest zainwestować w energooszczędne oświetlenie typu LED - sprawdza się w pomieszczeniach każdego typu : eleganckich jak i nowoczesnych ;) Warto robić zakupy w sklepach internetowych. Można sobie zobaczyć, że na przykład tutaj są bardzo tanie - zamówiłem je ostatnio do swojej firmy :)
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

W każdym pomieszczeniu sprawdzi się plafoniera mosiężna. Mówię o takiej lampie: Jest stylowa, stonowana i wygląda ładnie. Nowoczesne lampy nie mają takiego uroku.
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Ja polecam takie specjalne z dekoracjami jak naklejki czy różne ciekawe grafiki, moga być np. w postaci drogowskazów wskazujących drogę do recepcji etc. :)
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

Tutaj https://www.tomix.pl/ mają wiele takich klasycznych lamp, idealnie nadających się do takich obiektów, jak właśnie hotel. Osobiście polecam markę Aquaform, robią naprawdę dobre lampy.
smartkursyszkolenia
Kontakt:

Post autor: smartkursyszkolenia »

Fajnie komponują się Ledy, które są połączone z kamieniem. Dają ciekawe efekty świetlne.
https://relaxmindandbody.pl/masaz-dla-dwojga
Szolausiana

Post autor: Szolausiana »

jeżeli szukasz oświetlenia do hotelu to sprawdź http://azzardo.com.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ