Oznakowanie dróg

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bizon

Oznakowanie dróg

Post autor: bizon »

Wiem, że to dość specjalistyczna sprawa ale czy ktoś z Was wie, gdzie zamawiać znaki drogowe? Szef poprosił mnie o pomoc i znalazłam firmę . Czy to dobry pomysł?
Cetra

Re: Oznakowanie dróg

Post autor: Cetra »

Takich firm pewnie można znaleźć co najmniej kilka czy kilkanaście, choć jest to moim zdaniem dość wąskie pod względem specjalizacji. Na oznakowaniach dróg się nie znam, jednak czytałam niedawno o i wyszłam z założenia, że to jest jednak ważniejsze niż większość ludzi uważa i wbrew pozorom dosyć łatwo jest znaleźć firmy, które się tym zajmują. Wystarczy trochę poszukać w internecie.
znawca

Post autor: znawca »

To dość specjalistyczny temat dlatego nie dziwię się, że trudno Ci znaleźć strony z tą tematyką. Mogę polecić Ci sklep Znagar , mają bardzo duży wybór różnych akcesoriów drogowych. Myślę, że znajdziesz tam wszystko, czego Ty potrzebujesz.
studentka

Post autor: studentka »

Ja szukałam i w końcu znalazłam. Potrzebowałam oznakowania swojej drogi do domu, ponieważ miasto za bardzo zwlekało. Wzięłam sprawy w swoje ręce i kupiłam i koniec. Bo jak nie ja to kto by to zrobił...
sefor

Post autor: sefor »

A czy znacie może jakiś porządny sklep ze znakami drogowymi? Ja się właśnie zastanawiam co wybrać, a w necie jest dość dużo ofert. Czy sądzicie, że np. będzie wart uwagi?
(…) fakty bowiem to mają do siebie, że racja jest zawsze po ich stronie.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Też mieliśmy dosyć spore zamówienie na produkt tego typu. Ogromną ilość wszelkich znaków drogowych zakupiliśmy od . Są świetnie zaprojektowane! Pełno na nich detali, firma zdecydowanie przyłożyła rękę do ich wyprodukowania.
cupriak

Post autor: cupriak »

w necie jest troche firm tym sięzjamujących
tomekB

Post autor: tomekB »

Jeśli chodzi o znaki drogowe to kupicie je również w ANDROS z Redy https://andros-reda.pl/ W grę u nich wchodzą znaki drogowe, ale też urządzenia BRD i elementy architektury miejskiej. Zajmują się też wytwórstwem tablic informacyjnych i reklamowych. Super ze wszystkim się spisali, jakość produktów pierwsza klasa a z cenami nie szaleją.
GimliK

Post autor: GimliK »

Solidnej jakości znaki drogowe, tablice, drogowskazy, bariery drogowe i ograniczniki parkingowe a także inne akcesoria drogowe kupicie w dobrych cenach również w https://znakbig.pl/ w Śremie pod Poznaniem. Firma ma super zaopatrzenie i dobre ceny, także na bank będziecie zadowoleni z ich usług. Produkują też oznakowanie niekonwencjonalne, pod indywidualne wymagania zamawiającego.
kijanka30

Post autor: kijanka30 »

Niezwykle ważne szczególnie na parkingach, fabrykach i magazynach jest odpowiednie oznakowanie poziome BHP http://www.mak-bud.pl/oznakowanie-bhp-poziome/ Chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ