Pakiet biurowy dla firm

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
waqart

Pakiet biurowy dla firm

Post autor: waqart »

Witam,
z jakich pakietów biurowych korzystacie w swoich firmach i jakie macie odczucie co do nich? Chodzi mi głównie o jakieś opłacalne alternatywy dla MS Office. Jeżeli chodzi o mnie to google docs się nie sprawdził, libre office to tak średnio, a obecnie próbuję zoho.
reverso

Re: Pakiet biurowy dla firm

Post autor: reverso »

Witam,
mam pytanie, długo korzystasz z zoho? jest tu jeszcze ktoś kto używa tego pakietu? Pytam bo byłbym zainteresowany ich CRM-em
waqart

Post autor: waqart »

Jestem już prawie dwa miesiące i współpraca z firmą biznespakiet układa mi się dobrze. Dla mojej firmy plusem jest korzystanie z aplikacji w różnych miejscach, bo ciągle w rozjazdach jestem... Jestem ciekaw jak spisują się inne oprogramowania, bo ten rynek ostatnio zadziwiająco szybko się rozwija i coraz więcej przedsiębiorców zaczyna korzystać z pakietów biurowych i biznesowych online.
Manna

Post autor: Manna »

Ja pakiety biurowe do nas do firmy zamawialam na takiej stronce, kluczsystem. Możecie sobie tutaj zobaczyć: http://www.kluczsystem-sklep.pl/, Maja sporo tam fajnych rzeczy, też mam tam antywirusa zamówionego
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
edek4

Post autor: edek4 »

powiem o tym mojemu znajomemu
sylwiaa

Post autor: sylwiaa »

Ja bym poszukał info o tym w necie :) Takie jest przynajmniej moje zdanie :)
Nic bardziej nie działa na nerwy niż mężczyzna, który nie chce podjąć rozmowy... chyba że milcząca kobieta
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ