Palety - czy jest zapotrzebowanie na rynku?

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
pleasanonar

Palety - czy jest zapotrzebowanie na rynku?

Post autor: pleasanonar »

Zastanawiam się nad nowym biznesem. Chciałbym zajmować się usługami związanymi z paletami oraz transportem. Mniej więcej podobna działka jak w przypadku . Czy sądzicie, że mam szanse na rynku? Czy może jest już za dużo takich firm? Dodam, że planuję otworzyć firmę na terenie Trójmiasta.
compfin

Re: Palety - czy jest zapotrzebowanie na rynku?

Post autor: compfin »

pleasanonar pisze:Zastanawiam się nad nowym biznesem. Chciałbym zajmować się usługami związanymi z paletami oraz transportem. Mniej więcej podobna działka jak w przypadku . Czy sądzicie, że mam szanse na rynku? Czy może jest już za dużo takich firm? Dodam, że planuję otworzyć firmę na terenie Trójmiasta.

Wydaje mi się, że jest zapotrzebowanie. Sama kilka miesięcy temu korzystałam z usług firmy Relpal, kiedy robiłam sobie biurko. Coraz więcej ludzi wykonuje meble właśnie z tego materiału. Nie służą on już wyłącznie do transportu.
polinka

Post autor: polinka »

Dokładnie, meble z palet to najnowszy krzyk mody, który raczej szybko nie przeminie. Dlatego myślę, że warto rozważyć tego typu działalność.
bilbordy reklamowe - PAM
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Może i meble z palet ładnie wyglądają, jednak to nie mój styl. Gdy urządzaliśmy mieszkanie postawiliśmy na zupełnie inny wystrój. Łóżka kupiliśmy u nich: , meble do salonu i szafy w okolicznych sklepach meblowych. Mamy nowoczesne wnętrze, choć palety się tam nie znalazły ;)
Timus02

Post autor: Timus02 »

Lepsze są takie meble jak w tym sklepie http://visby.pl/
Przesylanie_pl

Post autor: Przesylanie_pl »

Moim zdaniem to dobry pomysł,palety są wykorzystywane przez wiele osób do różnych celów i niemal zawsze występuje na nie zapotrzebowanie. Podstawą jest tylko szybki i dobry dowóz prosto do klienta.
Kemp

Post autor: Kemp »

Dokładnie! Palety można wykorzystać nawet wewnątrz domu. Zerknij sobie na , to zrozumiesz o co mi chodzi.
Frank

Post autor: Frank »

Na palety zawsze jest zapotrzebowanie, kwestia naycenia rynku i z kim trzeba konkurować
klar

Post autor: klar »

Np. coś takiego - https://tapetuj.pl/blog/jak-samodzielni ... e-z-palet/
Jak wam się podobają?
Wasze klimaty, czy nie bardzo? A moim zdaniem czym takim można stworzyć naprawdę genialną aranżację.
Jaki problem?
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
CenterPrint.pl

Post autor: CenterPrint.pl »

Najlepiej w takim przypadku przed inwestycją w dany biznes zrobić lokalne rozpoznanie rynku, mały wywiad czy ankieta w okolicy powinna pomóc w rozwiązaniu tego problemu.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ