paytrade

Dział o inwestowaniu w nieruchomości, dzieła sztuki, metale szlachetne i inne.
serenity85

paytrade

Post autor: serenity85 »

PayTrade to klub inwestorów, który posiada innowacyjny system sprzedaży produktów finansowych. Stając się partnerem firmy PayTrade możesz w łatwy i pewny sposób pozyskać dodatkowy dochód. Dzięki temu, że jesteś Klubowiczem zarabiasz określona kwotę, nigdy mniejszą niż w poprzednim miesiącu oraz dodatkowo czerpiesz zyski z obrotów całej firmy. Aby do nas dołączyć, czerpać wszelkie korzyści i zyski nie musisz wychodzić z domu, jak najszybciej użyj do tego swojego łącza internetowego! Od pn do pt o 20:00 i o 11:00 w soboty na stronie www.paytrade.eu odbywają się Webinary. Zapraszamy!
agawa

Re: paytrade

Post autor: agawa »

Jasne to to samo co oneinvest czy efg, które właśnie podobne super inwestycje proponują. Dodam, że ci którzy szkolą często nie mają nic wspólnego z finansami (przykład p .Krzysztof z Oneinvest ), jednak to dla nich nie jest ważne, ważne jest by omamić ludzi by ci werbowali innych na lokaty długoterminowe. Co jest niezgodne z prawem, co orzekł UOKIK. Jednak mimo tego takie firmy dalej funkcjonują.

Oszustw można dopatrzeć się także w Nordea. Między dyrektorami sprzedaży wielkich firm dochodzi często do korupcji przy podpisywaniu umów. Na porządku dziennym jest dogadywanie się prowizyjne pośredników działających pod przykrywką wiedzy finansowej z dyrektorami. Takie miejsce miało niedawno w firmie Nordea, gdzie Dyrektor do pracy z pośrednikami p. Bogdan M próbował przepuścić początkującą firmę przez swojego innego pośrednika.
internetowy66

Post autor: internetowy66 »

Wszystko co nazywa się szkołą inwestowania, klubem inwestorów, wspaniałym systemem inwestowania to jeden wielki chłam :) Ktoś ma kasę, niech sam zdobędzie wiedzę jak inwestować.. Nigdy nie dawać kasy takim firmom. A przede wszystkim trzeba dobrze przeczytać umowę. Tak jak kolega wyżej napisał, te firmy proponowały umowy długoterminowe, a kara za ich zerwanie była tak duża, że nikomu się to nie opłacało. Warto więc przeczytać umowę, a najlepiej skonsultować z prawnikiem. Lepiej chyba wydać te 100 zł, niż potem stracić 10 000 zł :) Nie słyszałem jeszcze nic o Paytrade, ale na pewno trzeba się wystrzegać Nordea, Arum, Oneinvest, EGF. O tych firmach już jest głośno :)
scarlett_26

Post autor: scarlett_26 »

osiągnęłam już 2 poziom i zarobiłam zwrot 600 Euro. Cieszę, bo wiele osób mówiło, że nie działa.Bezpieczeństwo super. Firma nadzorowana przez Narodowy Bank Polski i do tego ma zabezpieczone wszystko prawem depozytowym. Zobaczcie
scarlett_26

Post autor: scarlett_26 »

w PayTrade możesz zarabiać naprawdę pasywnie, bo zarabiasz nawet jak ktoś w firmie odnosi sukcesy.
mareczek

Post autor: mareczek »

Ano zgadzam się co do pasywności dochodu. Stabilność dochodu i najlepszy produt na rynku jeśli chodzi o inwestycje. Zbrzydły mi się już 10 -15 letnie polisy. Tutaj masz przywilej inwestycyji,a nie przymus.
vicka

Post autor: vicka »

Mi w Pay Trade podoba się to, że Klubowicze mają dostęp do innowacyjnego programu lojalnościowego, który pozwala zarabiać pieniądze. A dziś programy lojalnościowe stosują wszystkie największe firmy: banki (alior), sieci komórkowe( play ) itd. itp.
nosleep

Post autor: nosleep »

Pay trade to świetny alternetywa ;)
jest wiele korzyści, miedzy innymi:
Klub Pay Trade płaci największą prowizję za polecenia!
Cena złota i srebra jedna z najatrakcyjniejszych w Europie.
Wypłaty prowizji są w każdy piątek!
Gotowy, sprawdzony i skuteczny system do zarabiania pieniędzy!
No i czego chcieć więcej ? :D
SzybkiGrosz.pl - najlepsze pożyczki bez BIK
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Jeśli chodzi o założenia programu to wygląda to ciekawie, szczególnie możliwość inwestowania na jednej światowe matrycy. Tak naprawdę jak się samemu nie spróbuje to się człowiek nie przekona.
animka87

Post autor: animka87 »

z takich nowych startupów to jeszcze http://bezpiecznyprzelew.pl/ czytałam ostatnio o nim na jednym portalu fajne narzedzie :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ