Perfekcyjna pani domu

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
staner1978
Kontakt:

Perfekcyjna pani domu

Post autor: staner1978 »

Czy macie tak jak ja? Nie toleruję brudu: dywany odkurzam dwa razy dziennie, łazienkę myję trzy razy w tygodniu, kuchnię codziennie całościowo, pościel zmieniam 2-1 w tygodniu z krochmalowaniem, prasuję i odkładam na półki. Po prostu nie potrafię czuć się komfortowo w zaniedbanym domu.
komper

Re: Perfekcyjna pani domu

Post autor: komper »

A co powiesz mi o takich dywanach - https://dywanstyl.pl/kategoria/shaggy-i-wlochacze
Nie mam czasu tak często dbać o to jak ty, ale powiedz - ile razy w tygodniu trzeba odkurzać taki dywan, aby utrzymać go w czystości? Czy w ogóle jest to możliwe? Bo jak się domyślam, przy tak długim włosiu trzeba się mocno narobić, aby to wyglądało jak należy.
aniaola37

Post autor: aniaola37 »

W przygotowywaniu domu w taki sposób, aby było jak najlepiej oraz najczyściej polecam poczytam profesjonalne blogi. Bardzo dużo ciekawych informacji jest tam zawartych. Ostatnio bardzo często czytam wpisy na blogu https://carpetforyou.pl/blog/dywany-z-w ... ty-i-wady/ . Można dużo się dowiedzieć o tym jak powinno prowadzić się dom
Remek

Post autor: Remek »

Moja żona też tak ma i cały czas jej mówię, żeby troszkę wrzuciła na luz. Ostatnio cały czas wspomina mi o nowej kuchence. Znalazłem takie zestawienie, bo nie wiem jaki rodzaj kupić . Jest ktoś w stanie polecić i powiedzieć coś konkretnego na temat rodzajów? Pozdrawiam.
tomekB

Post autor: tomekB »

zdecydowanie wraz z żoną jesteśmy nieperfekcyjni i tak wolimy:)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ