płytki do firmowej łazienki

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
eryk47

płytki do firmowej łazienki

Post autor: eryk47 »

Cześć Wam, jestem właścicielem biura rachunkowego w mojej miejscowości. Zdecydowałem się na remont gdyż wiele rzeczy było już bardzo zniszczony i ogólnie całe pomieszczenie wymagało malowania.
Również chcę odnowić łazienkę, łącznie z wymianą płytek, tylko zastanawiam się na jakie się zdecydować, aby były wytrwały a jednocześnie funkcjonalne w miejscu gdzie w ciągu dnia pojawia się naprawdę dużo klientów. Na początku myślałem o ciemnych płytkach jednak później moja koleżanka powiedziała mi, że widać na nich bardzo wszelki brud. Więc zacząłem szukać w jasnych odcieniach i tak natrafiłem na http://www.kwadroceramika.com/pl/produk ... lis_anemon A co Wy sądzicie? Jasne czy ciemne? Jeśli jasne to czy te będą odpowiednie do tego "publicznego miejsca" ?:)
MacDonald

Re: płytki do firmowej łazienki

Post autor: MacDonald »

A może zamiast płytek w łazience firmowej postawić na panele szklane takie jak te ze sklepu fototapetka.eu można je zobaczyć klikając :)
Kemp

Re: płytki do firmowej łazienki

Post autor: Kemp »

Do firmowej łazienki, lepsze będą jasne odcienie. To praktyczniejsze :) I dobrze wygląda. Mogę Ci polecić . Te płytki są bardzo ładne i trwałe.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ