PMS- Jak sobie z tym radzić ?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Ailis

PMS- Jak sobie z tym radzić ?

Post autor: Ailis »

Hejka laseczki macie jakąś sprawdzoną metodę na PMS? Jakiś czas temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, bo zapragnęliśmy z mężem mieć dzidziusia. Od kilku miesięcy co mam nadzieję, że już jestem w ciąży czar pryska. Okazuje się, że objawy takie jak olbrzymi głód, ból brzucha, senność, wahania nastroju to tylko PMS . Mam już tego dosyć… Czy nie ma żadnego sposobu na chociaż zmniejszenie objawów PMS? Moja znajoma mi polecała ostatnio jakieś dobre tabletki Castagnus, czy coś takiego, które znalazła tutaj http://www.castagnus.pl/ . Planuję się dowiedzieć czegoś więcej o nich, może to one byłby moim zbawieniem.
karla

Re: PMS- Jak sobie z tym radzić ?

Post autor: karla »

Mnie ten problem nie dotyczy odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne vines, dzięki nawet tej niewielkiej dawce hormonów jakie zawierają pozbyłam się pms mam nadzieję już na zawsze :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ