Po pracy - uprawiacie jakiś sport?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Po pracy - uprawiacie jakiś sport?

Post autor: MartaJa »

Ja jakoś tak nigdy niespecjalnie interesowałam się sportem, ale odkąd zaczęły boleć mnie plecy po wielu godzinach spędzonych przed komputerem, postanowiłam się ruszyć.
Kiedyś lubiłam grać w koszykówkę, tak więc zaopatrzyłam się w odpowiedni strój i , zebrałam kilka osób i wynajmujemy dwa razy w tygodniu salę, żeby poganiać za piłką.
A co wy robicie, żeby trochę się rozruszać?
apogeum

Re: Po pracy - uprawiacie jakiś sport?

Post autor: apogeum »

Moim zdaniem sport po pracy to bardzo dobre rozwiązanie. Sam chodzę na siłownię 3 razy w tygodniu a 2 razy w tygodniu gram w piłkę nożna, gramy na orlikach więc nie ma znaczenia czy jest dzień czy noc. Warto uprawiać jakiś sport, zdecydowanie lepiej się po tym czuję;)

Post autor: OlcziAJ »

biegam z koleżanką po parku we wtorek i piątek w sobota i poniedziałek na siłce ujędrniam pośladki ;)

green

Post autor: green »

Lubię sobie pobiegać po pracy, a czasami szczególnie w lecie nawet jeszcze przed pracą. Po za tym jestem wiernym kibicem - dziś bardzo dobra wiadomość Polonia Warszawa której kibicuje i która niestety w IV lidze teraz zyskała sponsora w postaci firmy znanej ze wspomagania sportowców-mam nadzieje na awans i wiele ciekawych meczy.
ekolog

Post autor: ekolog »

Pływanie :)
radaras

Post autor: radaras »

Miałem 15 kg nadwagę i mój psycholog zalecił mi abym zaczął biegać. Nie lubiłem tego za bardzo,ale z czasem zaczęło mnie to cieszyć. Tym bardziej jak widziałem efekty. http://snm-pp.pl/
Ninka

Post autor: Ninka »

ja staram się biegać kilka razy w tygodniu ;)
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Mam siedzący tryb pracy, więc po niej koniecznie trzeba się trochę poruszać, żeby nie wyhodować sobie tłuszczyku od bezruchu i żeby kręgosłup mógł wypocząć :) Ja zainwestowałam w sprzęt w i dla mnie to był strzał w 10, mając przyrządy do ćwiczeń w domu, nie mam wymówki, że nie chce mi się iść na siłownię, bo pada deszcz, albo że nie mogę iść pobiegać, bo spadł śnieg :D
poziomek

Post autor: poziomek »

Nie wiem jak Was ale mnie Joga wycisza i uspokaja mnie. Joga daje świadomość własnego ciała i pomaga nawiązać kontakt z duchem. Daje sprawność mięśniom i kościom. Lepiej się koncentruję i patrzę na świat pozytywnie. Swoją przygodę zacząłem po poleceniu przez lekarza ćwiczeń, po dwóch lekcjach Jogi i ‘zabawie’ z energią moje kolano działało sprawniej.Tak naprawdę do ćwiczeń potrzeba maty ja swoją kupiłem tutaj http://jogastyl.pl/ i trochę zaparcia powodzenia
OlcziAJ

Post autor: OlcziAJ »

po pracy sport dla mnie to spacer z psem a później to klikanie na fb :P
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ