Gdybyście mogli gdzieś wyjechać, zupełnie nie zważając na koszty i inne przeszkody, dokąd byście się wybrali? Moje marzenie to Szwajcaria. Oglądałam juz nawet na stronie z linka, ale zawsze są jakieś pilniejsze wydatki. A Wy dokąd chcielibyście jechać/lecieć?
Szwajcaria jest jeszcze do osiągnięcia mi się marzą oczywiście Malediwy ale to już trzeba sporo zaoszczędzić, do tego wcale nie jest to tak bajkowy kraj jakby mogło się wydawać. wiec z opowieści znajomych, że nie jest do końca bezpiecznie...
Ja w tym roku wybieram się do Międzyzdrojów - byłem tam 2 lata temu i już wprost nie mogę się doczekać kiedy znów odwiedzę to piękne miejsce. Mój ulubiony kurort nad morzem - ma swój specyficzny światowy klimat, piękne molo, piaszczyste, szerokie plaże. I co najważniejsze - jeśli dobrze wybierzemy czas wyjazdu możemy trafić na jeden z wielu ciekawych festiwali organizowanych w tym miejscu. w Międzyzdrojach rezerwowałem na tej stronie.
Podróże po Europie nie są jeszcze tak przerażająco drogie. W tym roku jednak zostają mi - nie chce mi się tułać po lotniskach itd. Po prostu pojadę się polenić nad wodą
Te wczasy nad jeziorem to interesująca oferta. Nie każdego stać na podróżowanie po europie a nad jeziorem można miło i przyjemnie odpocząć w czasie urlopu. Od lat jeżdżę z rodziną na Mazury ale chętnie odwiedzę inne zakątki Polski
Szukasz wiadomości o Szwajcarii? Jeśli tak, to polecam polski portal https://szwajcaria.polakow.ch/ ! Odnajdziesz w nim dużo interesujących tekstów, przewodników a także aktualności związanych z tym fascynującym krajem. Za sprawą licznej treści z pewnością poszerzysz swoją wiedzę odnośnie Szwajcarii oraz zdobędziesz inspirację do podróży bądź dalszego poznawania tej pięknej krainy. Możesz także przyłączyć się do grupy członków serwisu, gdzie będziesz miał możliwość otrzymać odpowiedzi na wszystkie pytania powiązane ze Szwajcarią.