Polecany Ginekolog w Warszawie

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
leoonarrd21
Kontakt:

Polecany Ginekolog w Warszawie

Post autor: leoonarrd21 »

Mieszkasz w Stolicy i potrzebujesz udać sie do ginekologa? Jeśli tak to musisz wiedzieć, że bardzo dobry i polecany przyjmuje w klinice MedicHouse. Na pewno będziesz zadowolona z wizyty, ponieważ lekarze pracujący tam to bardzo doświadczeni specjaliści!
karla

Re: Polecany Ginekolog w Warszawie

Post autor: karla »

Bardzo dobry ginekolog jest także na Gagarina w przychodni, zna się na nowoczesnej antykoncepcji i to on dobierał mi tabletki vines, jestem z nich bardzo zadowolona i od samego początku dobrze je toleruję
minek

Post autor: minek »

Jakie ma podejście do pacjenta? Warto się do niego zapisać?
http://www.gabinetharmonia.pl/oferta/te ... nia-moczu/
qbis88

Post autor: qbis88 »

Może i nam przyda się taka informacja, bo mamy 13 -letnią córkę, która właśnie weszła w okres pokwitania, a my trochę krępujemy się z nią otwarcie rozmawiać. Co prawda kupiliśmy jej książkę i czytała też poradnik dla młodych dziewcząt na https://www.myob.pl/dobrze-wiedziec/co-jest-miesiaczka ale mi się wydaje, że literatura nie zastąpi jej jednak rozmowy, podczas której mogłaby otrzymać odpowiedzi na wszystkie pytania jakie nurtują nastolatkę. Sądzicie, że w tym celu warto zapisać ją do ginekologa, czy będzie to raczej niepotrzebny stres?
warszawa88

Post autor: warszawa88 »

Na pewno wiem, że w Kołobrzegu każda kobieta zawsze polecała mi panią doktor Barbarę Blicharczyk. W końcu i ja wybrałam się do tej pani doktor do jej gabinetu na ulicy Szpitalnej. Pomogła mi od razu, jak żaden inny ginekolog u którego wcześniej byłam.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ