polisolokaty uważajcie na nie !

Lokaty i konta oszczędnościowe, które mają najlepsze oprocentowanie, z których można wybrać środki przed czasem bez utraty odsetek.
reton12

polisolokaty uważajcie na nie !

Post autor: reton12 »

Witam! przestrzegam Was wszystkich przed tym oszustwem nie dajcie się w to wplątać ! ja sama prawie straciłam wszystkie oszczędności jakie miałam. A tym , którzy już dali się złapać polecam kancelarię LEX tutaj znalazłam informację o nich http://www.polisolokaty.com/ Pan Igor Suchodolski z tej kancelarii udzielał mi pomocy i jestem mu bardzo wdzięczna gdyby nie On nie odzyskałabym pieniędzy po dziś dzień!
janek334we
Kontakt:

Re: polisolokaty uważajcie na nie !

Post autor: janek334we »

Chyba każdy rozsądny człowiek powinien na polis lokaty uważać

Post autor: dorotak »

Miałam polise w Skandi. Pomógł mi w tym znajomy, świadczący usługi za przystępna cenę, a samo rozliczenie miało miejsce po zakończeniu sprawy sądowej. Odzyskałam opłatę likwidacyjną i odsetki. Zapraszam na priv. [email protected]
hannitxiadv

Post autor: hannitxiadv »

Ja niestety nie mam wystarczającego doświadczenia w tym obszarze tematycznym. Dlatego też raczej dość ciężko będzie mi w tym obszarze tematycznym coś doradzić.
Wiesz, jak to mówią - pytania są dla nas ciężarem, ale odpowiedzi więzieniem, do którego sami się wtrącamy.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ