Pomoc drogowa Jelenia Góra

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
bizon

Pomoc drogowa Jelenia Góra

Post autor: bizon »

Poszukuję kontaktu do dobrej i sprawdzonej pomocy drogowej. Czy znacie kogoś takiego? A może słyszeliście o ?
Murek24

Re: Pomoc drogowa Jelenia Góra

Post autor: Murek24 »

Ja sprawdziłam auto przed zakupem u mojego mechanika W chwili podpisywania umowy miałam pojęcie jakie napraw należy dokonać w aucie. Żadnych poważnych usterek nie miało więc godziwie służy mi już drugi rok.
Gdy ktoś dosiadł tygrysa, to już z niego nie zejdzie.
dominikgala9

Post autor: dominikgala9 »

Jak kupisz nowe auto od Jeepa w Krakowie, to masz też i wymagany serwis, a poza tym nie psuje się, więc pomoc drogowa niepotrzebna ;) Sprawdźcie sami tutaj:
trener personalny Katowice http://bodyfactory-trener.pl/
master

Post autor: master »

Chciałem tylko przypomnieć, że jeśli przydarzył nam się wypadek, jeżeli nie byliśmy jego sprawcą, to należy nam się auto zastępcze. Można je wziąć z EuCOcar. Płaci ubezpieczyciel sprawcy.
izik83

Post autor: izik83 »

Wielkie dzięki za sprawdzone info :) Myślę, że z całą pewnością mi się przydadzą te informacje :)
Czy nie sądzi pan, panie Blair, że im jesteśmy starsi, tym bardziej wszystko powinno nabierać dla nas znaczenia?
gorski74

Post autor: gorski74 »

Warto zapisać sobie na nich namiar. Auta z EuCOcar są naprawdę ok!
Biznes wro

Post autor: Biznes wro »

Dzięki kancelarii www.euco-odszkodowania.com uzyskałam wyższe odszkodowanie. Polecam współpracę z Panem Łukaszem oraz dziękuje Pani Darii za wzorowe poprowadzenie sprawy.
arabika

Post autor: arabika »

Tak się składa, że niestety ale nigdy jeszcze nie miałam okazji tam być więc również ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć na ten temat. Za to kiedy komuś w Warszawie będzie potrzebna pomoc drogowa to polecam specjalistów z https://drogowipomocnicy.pl/ i jestem zdania, że jest to na pewno właściwy wybór.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ