Pomoc drogowa

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
mareczek

Pomoc drogowa

Post autor: mareczek »

Czy sądzicie, że pomoc drogowa to dobry sposób na biznes? Już kilka takich firm w moim mieście jest, więc się zastanawiam.
zbychb1

Re: Pomoc drogowa

Post autor: zbychb1 »

Moim zdaniem jest przesyt na rynku ale próbuj :)
Media-Drukarnia.com

Post autor: Media-Drukarnia.com »

Wg mnie nie jest to w chwili obecnej dobry pomysł na biznes,konkurencja jest ogromna. Napisz więcej szczegółów jak to w ogóle widzisz itd. Czekamy na odpowiedź na forum. Co z samą reklamą?
Damian88

Post autor: Damian88 »

ja ostatnio jechałem z opola do Wrocławia i na trasie oczywiście zepsuło mi się auto , myślałem że nie zdążę już na bardzo ważne spotkanie , ale na szczęście kolega polecił mi świetną firmę -
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Jaki zasięg miałaby mieć twoja firma? Przykładowo nawiązując do poprzedniej wypowiedzi wydaje mi sie, że pomoc drogowa/ jest już na tyle rozwinięty, że nie uda Ci się wystarczająco przebić oferty konkurencji, ale możliwe, że w innych częściach kraju znajdą się takie miejsca gdzie liczba firm zajmujących się pomocą drogową jest na tyle mała, że można spróbować.
Damian88

Post autor: Damian88 »

Konkurencja w tej branży jest spora. Jeśli chodzi o Poznań to tam mam dwie sprawdzone pomoce drogowe - http://www.pomocdrogowa.w.poznaniu.pl/ oraz http://pomocdrogowa.i-poznan.pl/
mareczek

Świetnym pomysłem na biznes może też być auto gaz - np. takie coś jak
Beata30

Post autor: Beata30 »

Ja również myślałam nad biznesem motoryzacyjnym chociaż to rzadki widok kobieta i motoryzacja ;) Mi osobiście podoba się takie zestawienie oferty jak . Firma zajmuje się holowaniem samochodów i naprawą. Oprócz tego ma kilka inny dodatkowych usług wykraczających poza pomoc drogową.
mareczek

Myślałem o otwarciu pomocy drogowej a tu mi przyszło wczoraj skorzystać z ich usług w Poznaniu w środku nocy. Jeśli kiedyś będziecie mieć taką sytuację to polecam poznańską pomoc drogową
marciak

Post autor: marciak »

Ja niedawno korzystałam z pomocy drogowej w Łodzi
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ