Pomoc w wyborze kasy fiskalnej

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
celina

Pomoc w wyborze kasy fiskalnej

Post autor: celina »

Witam. Poszukuję kasy fiskalnej do małego przedsiębiorstwa. Doradźcie mi proszę gdzie najlepiej kupić takie urządzenie i na co zwrócić uwagę. Z góry dziękuję za pomoc.
Ryszard Melanowski

Re: Pomoc w wyborze kasy fiskalnej

Post autor: Ryszard Melanowski »

Nie jestem specjalistą od kas fiskalnych, ale sądzę, że najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z jakimś fachowcem w tej dziedzinie. Na pewno bardzo dobrze potrafią doradzić w sklepie www.horeca-sklep.pl Poza tym mają dość spory wybór urządzeń tego typu i podobnych, więc sądzę, że można im zaufać.
firmowiec
Kontakt:

Post autor: firmowiec »

Dokładnie, pomoc fachowca będzie w tym przypadku najlepszym rozwiązaniem
https://finansowobiznesowy.wordpress.com/
kowal

Post autor: kowal »

Ja również polecałbym sklep HoReCa. Jakieś półtora roku temu zamawiałem u nich czytnik kart magnetycznych i przygotowali dla mnie kilka interesujących propozycji w różnym przedziale cenowym, więc miałem w czym wybierać. Muszę przyznać, że znają się na rzeczy i co najważniejsze - mają również kasy fiskalne.
Eizzy
Kontakt:

Post autor: Eizzy »

Ze swojej strony mogę polecić kasy fiskalne z Korzystam z kilku ich produktów i bardzo dobrze sobie radzą. Co do obsługi to też nie mam żadnych zastrzeżeń ;)
Hokus
Kontakt:

Post autor: Hokus »

tutaj masz stronę lidera branży http://kotrakbis.pl/
A na co zwrócić uwagę? Cóż, przede wszystkim musisz nam powiedzieć na jaką działalność ma być ta kasa, bo np do wystawiania paragonów nie polecę Ci kasy z wagą.
celina

Post autor: celina »

Bardzo dziękuję za wszystkie rady :) Mąż kupił mi kasę na gwiazdkę z tego sklepu . Od stycznia będzie testowana.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ