Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Witam. Poszukuję kasy fiskalnej do małego przedsiębiorstwa. Doradźcie mi proszę gdzie najlepiej kupić takie urządzenie i na co zwrócić uwagę. Z góry dziękuję za pomoc.
Nie jestem specjalistą od kas fiskalnych, ale sądzę, że najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z jakimś fachowcem w tej dziedzinie. Na pewno bardzo dobrze potrafią doradzić w sklepie www.horeca-sklep.pl Poza tym mają dość spory wybór urządzeń tego typu i podobnych, więc sądzę, że można im zaufać.
Ja również polecałbym sklep HoReCa. Jakieś półtora roku temu zamawiałem u nich czytnik kart magnetycznych i przygotowali dla mnie kilka interesujących propozycji w różnym przedziale cenowym, więc miałem w czym wybierać. Muszę przyznać, że znają się na rzeczy i co najważniejsze - mają również kasy fiskalne.
Ze swojej strony mogę polecić kasy fiskalne z Korzystam z kilku ich produktów i bardzo dobrze sobie radzą. Co do obsługi to też nie mam żadnych zastrzeżeń
tutaj masz stronę lidera branży http://kotrakbis.pl/ A na co zwrócić uwagę? Cóż, przede wszystkim musisz nam powiedzieć na jaką działalność ma być ta kasa, bo np do wystawiania paragonów nie polecę Ci kasy z wagą.