Pomysły na nietypowe biznesy

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Sława

Pomysły na nietypowe biznesy

Post autor: Sława »

Zauważyłam, że przeważnie jak ktoś wpadnie na coś nietypowego, to przeważnie się udaje i biznes okazuje się całkiem dochodowy.
Macie jakieś takie totalnie absurdalne i szalone pomysły?
MartaJa

Re: Pomysły na nietypowe biznesy

Post autor: MartaJa »

Takim biznesem o dość nietypowym charakterze, z jakim się spotkałam, jest sklep z obuwiem w bardzo dużych rozmiarach (konkretnie ten: http://1but.pl/tag/buty,duze,rozmiary ).
Nie jest to może wybitnie szalony pomysł, a raczej idea wynikająca z potrzeby, w każdym razie myślę, że dobry pomysł na biznes.
animka87

Post autor: animka87 »

a np cykliczne zakupy co o tym myslicie?
Tarik

Post autor: Tarik »

Myślę, że dentyści dobrze teraz zarabiają i otwarcie gabinetu nie jest złym pomysłem. Jeśli chcemy się kształcić w tym zakresie to tutaj jest dobra darmowa szkoła - . Najciekawsze jest, że gwarantują oni pracę po ukończeniu szkoły.
nosleep

Post autor: nosleep »

Każdy sam powinien podjąc decyzje jaki biznes chce prowadzić... kazdy tu na forum napisze to ci ukradna pomysly
SzybkiGrosz.pl - najlepsze pożyczki bez BIK
Wlodek

Post autor: Wlodek »

Cykliczne zakupy? O co kaman? :shock:
Obrazek
animka87

Post autor: animka87 »

warto podglądać konkurencję i sledzić zagraniczne rynki - top taki must have :) dodatkowo warto przeglądać takie rzeczy jak bo tam są nowości często :)
kreatorem

Post autor: kreatorem »

A mi się wydaje, że te dziwne pomysły wcale tak dobrze sobie nie radzą. Jest ich wiele, a do szerszgo grona dociera tylko część, mała część.
http://kreatorem.pl - sam stwórz swoją firmową stronę www
martin

Post autor: martin »

Moim zdaniem, dobrym biznesem są biznesy tego typu: :) pomagają w bezpieczeństwie - a to przecież zawsze będzie w cenie :)
Eurotransportni.com

Post autor: Eurotransportni.com »

W sumie to bardzo ciężko jest wymyślić coś z miejsca,co okaże się szalonym pomysłem na biznes,nie jest to po prostu realne:) Myślę,że w chwili obecnej warto nastawić się nad importem towarów zza granicy,coś co często i dobrze się sprzedaje.
www.Eurotransportni.com
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ