Porcelana

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Nardel

Porcelana

Post autor: Nardel »

Witam :) Pilnie potrzebuję pomocy w sprawie porcelany ;) Żona wręcz zachorowała na chęć posiadania pięknego zestawu obiadowego. I oczywiście nie wystarczy jej zwykły zestaw tylko koniecznie musi to być porcelana stołowa, piękna i wytrzymała.. Problem w tym, że to co oglądaliśmy w sklepach piękne nie jest. Wiecie może zatem czy przez internet sprzedają porcelanę i czy nie niszczy się ona podczas transportu? Albo może znacie jakiś fajny zamiennik porcelany, który też będzie wytwornie wyglądał?
Stella

Re: Porcelana

Post autor: Stella »

Pozwól żonie poszaleć po internecie. Na pewno coś znajdzie, co jej wpadnie w oko, bo akurat fajnej porcelany nie brakuje. Ty tylko przyszykuj się do zrobienia przelewu, a żona na pewno będzie zachwycona.
Mania

Post autor: Mania »

Jeśli nadal szukasz porcelanowego serwisu obiadowego, to zajrzyj na stronę sklepu Porcelana24. Tam jest bardzo duży wybór porcelanowych serwisów, zestawów, zastaw, a także pojedynczych sztuk - kubków, filiżanek, talerzy itp. Żona na pewno wybierze coś tam dla siebie i będzie zachwycona. Ja tam kupowałam serwis kawowy, wszystko dojechało bezpiecznie (w przesyłce pancernej).
arabika

Post autor: arabika »

Poniekąd jest to coś bardzo ważnego i ja jeszcze chcę powiedzieć, że właśnie mnie zdecydowanie najbardziej na ten moment zainteresowały filiżanki z nadrukiem. Bardzo fajny ich wybór zawsze możemy mieć w sklepie https://mediadesign.pl/filizanki-z-nadrukiem i jak najbardziej takie gadżety mogą okazać się bardzo przydatne.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ