Pożyczka bez BIK i KRD, dla każdego

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
nosleep

Pożyczka bez BIK i KRD, dla każdego

Post autor: nosleep »

Witam,

słyszeliście o portalu szybkigrosz.pl ?? Jeśli ubiegasz się o pożyczkę to musisz się tam zarejestrować i czekać aż inwestor się odezwie. Ja potrzebowałem 15tys i po 2 dniach miałem kase ;) może warto
darful
Kontakt:

Re: Pożyczka bez BIK i KRD, dla każdego

Post autor: darful »

Tylko czy jest to sprawdzona firma pożyczkowa?
sewery

Post autor: sewery »

Zanim weźmiesz chwilówek przeczytaj o zasadach jakich powinno się przestrzegać podczas brania chwilówek. Tu masz artykul: . Wychodze z założenia, że można się w to bawić i jest to bezpieczne, pod warunkiem jednak, że mamy pewność, że spłacimy i nie przeceniamy swoich finansowych możliwości. Reszta w artykule. Pozdrawiam.
Michal

Post autor: Michal »

Sam brałem pożyczkę społecznościową na szybkigrosz.pl i nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko OK!
aisha

Post autor: aisha »

Ja nie wierzę w żadne firmy pozabankowe. Jeśli bardzo chcesz wziąć kredyt sprawdź sobie w różnych bankach ci przysługuje Może akurat gdzieś uda ci się pożyczyć potrzebną sumę. Chwilówki i inne cuda są bardzo niebezpieczne i szybko możesz przez nie wpaść w spiralę długów.
ulaula

Post autor: ulaula »

ja również skorzystałam z pozyczki na szybkigrosz.pl i jestem zadowolona ;)
kolaa

Post autor: kolaa »

Czytałem w ostatnim czasie sporo opinii o pożyczkach i z tego co mi się wydaje, to vivus jest bardzo dobrą instytucją oferującą szybkie pożyczki. Zajrzyjcie zresztą na www.monetto.pl/t/pozyczka-vivus-opinie- ... ulator.171 i sami sprawdźcie opinie o vivus.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
beata22

Post autor: beata22 »

Na pewno wystrzegałabym się chwilówek bo są wysoko oprocentowane. Alternatywą może być https://www.finsano.pl/ też można wszystko załatwić przez neta a raty wychodzą małe. Okres spłat i do 4 lat.
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

A ja już wystrzegam się ogólnie zadłużania. Mam problem ze spłatą sporego kredytu i zastanawiam się jak z tego wyjść. Ostatnio znalazłem to Poradnik kampanii "Żyje bez długów" dzieki któremu osoby z problemami finasowymi mogą znaleźć wyjście z kryzysowej sytuacji i zacząć życ bez długów.
kolaa

Post autor: kolaa »

Jeśli chodzi o pożyczki, to chyba warto zajrzeć na http://www.az-finanse.pl/forum/lokaty.11/ , gdzie dostępne są opinie użytkowników o pożyczkach oraz darmowe i specjalistyczne doradztwo. Możecie przejrzeć sobie to forum finansowe jeśli szukacie szybkiej i konkretnej pomocy w wyborze kredytu.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ