pożyczka dla biznesu

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
zbychu435

pożyczka dla biznesu

Post autor: zbychu435 »

Cześć wszystkim. Mam takie pytanie dotyczące kredytów. Mam małą firmę i staram sie ją delikatnie rozbudować, a do tego niezbędne są dodatkowe pieniądze. Wielu moich znajomych poleca mi ofertę firmy Bardzo pozytywnie wypowiadali się o warunkach, jakie firma oferuje. Minimum formalności, a wszystko przeprowadzone szybko i profesjonalnie. Ktoś z Was korzystał i również poleca ?
Gleniowa

Re: pożyczka dla biznesu

Post autor: Gleniowa »

Wiele osób wspomina, że taka pożyczka ma jakieś ukryte koszta. Zalezy jeszcze gdzie chcemy ją brać. Ofert dostepnych jest wiele dlatego też decyzja trudna. Wole tutaj procredit.pl porównać sobie oferty i wybrać tą najlepsza.
Manna

Post autor: Manna »

to zależy bo jeżeli mówimy o takiej niewielkiej (kilka tysięcy) kasie na start to na pewno łatwiej z pożyczką pozabankową. trochę sie tym interesuje i dlatego sprawdzałm https://forum.wnet-pozyczka.pl/ i wychodzi na to ze znacznei szybciej mozna dostać pieniądze, bez "tłumaczenia się" (bez biznesplanów itd). wydaje mi isę to fajnym rozwiazaniem
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
OndajOn

Post autor: OndajOn »

Faktycznie bywa tak, że bez przerwy pożycza się pieniądze, ale dużo trudniej je później spłacić. Z tego co słyszałam to pomocnym narzędziem może być kredyt oddłużeniowy pozabankowy Wrocław. To może być naprawdę dobre rozwiązanie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ