Praca - nagrywanie próbek głosu

Dam pracę/szukam pracy oferty.
rachman

Praca - nagrywanie próbek głosu

Post autor: rachman »

Praca dla firmy, która płaci nam za nagrywanie wypowiedzi za pomocą komputera wyposażonego w zewnętrzny mikrofon i wykonywaniu zadań z tym związanych.

Firma specjalizuje się w tworzeniu oraz rozwijaniu technologii odszumiania oraz rozpoznawania mowy.

Po rejestracji na stronie będziesz mógł/-a:
- Pracować z domu - nagrywać próbki głosu i wykonywać inne zadania.
- Samemu dobierać czas pracy.

To nie szybki sposób na szybkie wzbogacenie się, tylko zdalna praca przy własnym komputerze.

Niedawno sam podjąłem współpracę, także wypłatą się nie pochwalę, ale na fejsie piszą o wypłacaniu drugiej tury wypłat. Firma wygląda na solidną.

Jeżeli chcesz spróbować pisz na: nagrywanie.glosu(MAUPA)gmail.com

Wyślę Ci zaproszenie do niezobowiązującej rejestracji.
animka87

Re: Praca - nagrywanie próbek głosu

Post autor: animka87 »

ato jest czy nie ? bo jesli zdalna to jestem chętna i mam czas :) daj tylko znać na PW jakie warunki i wynagrodzenie
Romeq77

Re: Praca - nagrywanie próbek głosu

Post autor: Romeq77 »

W takich przypadkach chyba jednak warto mieć do dyspozycji dobry sprzęt. Chodzi w końcu o uzyskanie jak najprzyjemniejszego dźwięku, a to jednak ważny element. Na stronie https://sklep.platinet.pl/pl/c/Mikrofony/171 czytałem więcej o różnych mikrofonach i ciekawi mnie Wasza opinia. Warto byłoby na nie stawiać?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ