Ponadczasowym rozwiązaniem jest po prostu - sprzedaż Znalezienie sobie jakiegoś produktu i zbudowanie kanałów sprzedaży. Czyli np. sprzedaż za pośrednictwem znajomych i samemu. Można miesięcznie potężnie dorobić do podstawowego wynagrodzenia, o 300 czy więcej złotych. Czy warto? Warto ponieważ zawsze warto mieć dodatkowe pieniądze:)
Moja znajoma promuje właśnie kosmetyki oriflame i muszę przyznać, że nawet dobrze na tym zarabia tak więc może i jest to jeden ze sposobów na dodatkowy zarobek... ___________________ http://ostry-sklep.pl/ - najlepsze scyzoryki
jak chcesz znaleźć podwykonawców to wrzucaj takie ogłoszenie tutaj na znajdziesz bez problemu chetnych bo duzo jest osób zarejestrowanych którzy czekaja
Ciężko sprzedawać żeby zarobić te 2-3 stówki , trzeba mieć sporą ilość znajomych i to najlepiej płci pięknej , jednak w tych czasach przeważnie kobiety mają już swoje kosmetyki i przeważnie kupują w sklepach typu rossmann czy super-pharm.
Dobra zanana firma, ale co z tego , żeby w niej zarabiać to na prawdę należy tyrać, - ciężko i długo. Efekty zawsze jakieś będą. Na szczęście opuściłem firmę i mam o wiele lepszą formę zarabiania, nie pracy - ale zarabiania. Przyjemnie ,łatwo i codziennie widzę jak kasa rośnie na koncie. Nic nie sprzedaję ani nie kupuję. Zero pracy a efekt jest.
Dziś chyba każdy ma już jakieś dojścia do oriflame, czy avon, albo sam jest przedstawicielem, albo ma kogoś takiego w rodzinie, czy wśród znajomych, to w dzisiejszych czasach chyba bardzo trudny sposób na dorobienie sobie...