Pracownicy z Ukrainy

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
Melonik

Pracownicy z Ukrainy

Post autor: Melonik »

Co myślicie o pracownikach z Ukrainy ? U nas firma rozwija się bardzo powoli a chcielibyśmy by rozwój szedł bardziej do przodu. Znajomy powiedział mi, ze warto korzystać z takich ofert http://www.irkl.org/pracownicy-z-ukrainy/ i zatrudnić pracowników z ukrainy. Jeżeli tylko firma pomoże w formalnościach to może to być klucz do sukcesu.
kajmak

Re: Pracownicy z Ukrainy

Post autor: kajmak »

Myślę, że to dobry pomysł. Już gdzieś pisałam, bo mój brat zatrudnia i bardzo sobie chwali. On korzystał z AZ Center, a tam załatwili wszystkie formalności. Wizy, pozwolenia, całą "papierologie", zakwaterowanie dla pracowników. Tak jak piszesz najlepiej znaleźć firmę,która zajmie się formalnościami, prawną stroną sprowadzenia takiej osoby, ale też załatwi wszystko za pracodawcę. Wtedy ma to sens.
Pharmacy

Re: Pracownicy z Ukrainy

Post autor: Pharmacy »

Zatrudniajac pracowników z Ukrainy warto skorzystać z agencji, która się w tym specjalizuje, bo zatrudnienie na własną rękę osoby z zagranicy nie jest takie proste, formalności trochę jest. Agencja zajmuje się rekrutacją Ukraińców, zerknijcie sobie na ich stronę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ