Pracownik niepojawiający się w pracy

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
cenzoo

Pracownik niepojawiający się w pracy

Post autor: cenzoo »

Witam. Mam taki problem, że od czterech dni nie mogę skontaktować się z jednym z pracowników. Nie stawia się on w pracy, nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile i SMS. Co robić? Czekać, czy rozwiązać umowę? Przeczytałem wiele opinii w internecie, takich jak chociażby ta ale nadal nie wiem, co robić... Miał ktoś taką sytuację?
noname

Re: Pracownik niepojawiający się w pracy

Post autor: noname »

Zwolic go, a co innego?
SzybkiGrosz.pl - zostań inwestorem i udzielaj pożyczek
kornelia09

Post autor: kornelia09 »

Myślę, że mogło stać się coś poważnego, co przeszkodziło pracownikowi w kontakcie. Jeśli to nie jest ta przycyna, to pozostaje zwolnienie.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Zawsze może ci pomóc i będziesz miał stały dostęp do rzetelnych pracowników. Tym bardziej, że to spory problem, kiedy nie możesz polegać na pracowniku, którego zatrudniasz a odpowiadasz przed klientem.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Olek90

Post autor: Olek90 »

Niestety w niektórych momentach nie ma innej opcji, jak tylko zwolnienie takiego pracownika. Wiąże się to z tym, że będziesz musiał poszukiwać nowego, ale mam rozwiązanie na tego problemu. Wystarczy, że skontaktujesz się z ta firmą - https://wojkat.eu/. Zajmują się oni, pozyskiwaniem pracowników z Ukrainy, którzy są bardzo sumienni oraz pracowici.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ