Szukam jakiegoś prezentu dla chrześniaka, niebawem stukną mu dwa latka. Młody ma spore umiejętności destrukcyjne jak na takiego brzdąca Nie wiem, czy nie będą tutaj najlepsze jakieś ?
Drewniane klocki to jeden z najlepszych pomysłów na prezent i gwarancja spędzenia czasu przez dziecko w sposób kreatywny,dla tych starszych polecam również klocki Lego:)
Klocki jak najbardziej, nie muszą być drewniane, choć takie chyba są najlepsze. Jak dla chłopca to możesz również kupić jakieś autko (w miarę wytrzymałe), chłopcy lubią samochodziki w każdej postaci
Dla dziecka oczywiście najlepszym prezentem są zabawki, a tych teraz jest do wybory i do koloru. Klocki to rzecz jasna świetny pomysł, ale nie tylko. Ja sama niedawno kupowałam grę rainbow friends dla bratanicy: . W sklepach z zabawkami takich gier można znaleźć wiele, podobnie jak innych zabawek, pluszaków, klocków, samochodzików i innych. Trzeba to tylko dostosować do dziecka i jego wieku, a z pewnością będzie się cieszyło z takie prezentu.
Ja uważam, że jeśli chodzi o klocki dla dzieci, to warto zajrzeć na https://www.klockidlaciebie.pl/ . Mają tutaj bardzo fajne klocki dla dzieci w każdym wieku. Mają zarówno klocki drewniane dla młodszych dzieci, jak i popularne klocki lego dla dzieci w starszym wieku.
Może jakiś fajny, mały i kolorowy torcik:) Na pewno spodoba się dziecku. Ja ostatnio taki prezent chciałam zrobić, potrzebowałem kupić tylko odpowiednie i mogłem działać. Efekt był cudowny