Cześć Wam, od długiego czasu zastanawiam się jaki prezent sprawić mojej Mamie na jej 50-te urodziny. Moja mama jest moją przyjaciółką, mogę jej powiedzieć o wszystkim co mnie trapi, o moich radościach i smutkach. Zależy mi zawsze na tym aby była szczęśliwa. Z uwagi na okrągłą rocznicę jej urodzin, chciałabym sprawić jej coś wyjątkowego. Początkowo chciałam kupić nam wspólną wycieczkę do Rzymu i liczyłam, że to się uda jednak z uwagi na inne wydatki musiałam zrezygnować. Teraz szukam czegoś innego ale również nietypowego.Na pewno zaproszę Mamę w ten dzień do mnie na pyszny obiad a później pójdziemy do Teatru

Dodatkowo chciałam jednak dać jej coś osobistego podkreślającego to jak bardzo ją kocham, i tak przeglądając różne strony natrafiłam na zdjęciowe dekoracje
https://fotojoker.pl/fotoprezenty/artyk ... cyjne.html Co sądzicie o takim prezencie? I który z nich Waszym zdaniem byłby najlepszy dla Mamy? Jeśli chodzi o wybór zdjęcia na pewno zdecyduje się na takie z moich 18-tych urodzin. Czekam na Wasze rady z niecierpliowością. Pozdrawiam gorąco.