Dobry wieczór, chciałabym doradzić się Was w kwestii prezentu dla mojej Kuzynki, która będzie obchodzić teraz swoje 21 letnie urodziny. Organizuję ona urodziny w swoim mieszkaniu więc nie jest to żadna wielka imprezka ale jednak coś muszę jej kupić. Wpadłam na pomysł,że może coś do ubrania, ponieważ z tego co zauważyłam bardzo lubi ubrania i chodzić po centrach handlowych. Jestem skłonna jednak zamówić coś przez internet, ponieważ nie mam siły ani czasu aby biegać po centrach handlowych. Na stronie, którą podesłała mi moja przyjaciółka spodobało mi się kilka tunik http://pakuten.pl/29-tuniki Co sądzicie? Która z Was jest najładniejsza? Myślę,że najlepiej gdybym zamówiła dwie rzeczy, ponieważ jedna to moim zdaniem zbyt mało jak na prezent urodzinowy. Pozdrawiam i liczę na Waszą opinie.
A nie lepiej jakiś karnet prezentowy jej kupić? Żeby kupić jej ubranie musiałabyś doskonale znać jej gust, styl i rozmiar. A tak dostanie karnet i kupi sobie co chce.
Najlepsze torebki damskie to takie, które pomieszczą wszystko Kocham shopperki!
Możesz podarować również kuzynce jakies fajne kosmetyki. Wiem, że do aptek weszła teraz taka nowa seria dermastic. Mają w ofercie szampon i serum przeciw wypadaniu włosów, a także plastry które przykleja się na noc w okolice wlosów. Cała ta seria ma pomóc wzmocnić włosy i zapobiegac wypadaniu. Myślę, że takie apteczne kosmetyki to świetny pomysł na upominek.
A może dobre wino? Ja bym do tego jeszcze zaprojektowała dowcipna etykietę. Ta drukarnia by ci ją wydrukowała. Prezent by był inny niż pozostałe. Oczywiście do tego bukiet ulubionych kwiatów.
Myślę, że ciekawym prezentem może być zakup odzieży, na przykład letniej sukienki w kwiaty dostępnej w ofercie . Jestem pewna, że Twoja kuzynka doceni Twój gust!