Prezent dla partnera firmy?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Prezent dla partnera firmy?

Post autor: Kocica »

Jaki prezent dla partnera biznesowego w firmie polecilibyście, żeby kupić?
Nie bardzo mam pomysł, a facet o którego chodzi taki dość ogólnie dziwny jest - koło 30stki, młody gniewny z dużą żyłką ryzyka - typować w jakieś luksusowe , coś na wesoło, czy może no nie wiem... zegarek?
kaloszkowa
Kontakt:

Re: Prezent dla partnera firmy?

Post autor: kaloszkowa »

"młody, gniewny" :D raczej bym postawiła na jakieś luksusowe gadżety. z tymi zabawnymi to akurat nigdy nie wiadomo czy trafią na kogoś kto dane poczucie humoru podziela ;)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Felicja

Post autor: Felicja »

Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką podarków w stylu śmieszny gadżet. Moim zdaniem lepszym prezentem byłaby jakaś elegancka rzecz, jak dobre pióro, czy markowy długopis, albo - większość facetów nosi zegraki, tacy młodzi gniewni tez :)
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

Lepiej kupić jakiś praktyczny prezent. Elegancki długopis czy wizytownik będzie ok. :)
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
Urban30

Post autor: Urban30 »

Myślę, że wizytownik wspomniany wyżej, to fajny pomysł.
No chyba, że pójdziecie dalej i dowiecie się np, że partner uwielbia laptopy i kupicie mu jakiś laptopowy gadżet: lampkę, podkładki pod laptop (tu uwadze polecę saturna, mediamark i sklep netowy ), dodatkowe wtyczki, czy ciekawe programowanie gratis:)
Z odrobina przepychu.
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Zdecydowanie długopisy. Proszę: Długopis będzie poniekąd reklamą firmy, a przy okazji przyda się kontrahentowi.
znawca

Post autor: znawca »

Jeśli prowadzimy hotel lub salon SPA to bardzo fajnym gadżetem będą ręczniki z logo naszej firmy. Takie ręczniki wykonuje firma Texpol . Myślę, że w tej branży taki logowany ręcznik może być też świetnym prezentem dla naszego klienta lub partnera biznesowego.
kalijan

Post autor: kalijan »

Jeśli nadal szukasz czegoś ciekawego to może sprawdź sobie tę stronę . Być może znajdziesz coś odpowiedniego na prezent dla partnera swojej firmy.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Kup mu pysznego łososia norweskiego .
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ