prezent dla szefa

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
reton12

prezent dla szefa

Post autor: reton12 »

Witajcie! mam problem.Kupno prezentu dla szefa zawsze jest problemem, gdyż każdy chce mimo wszystko przypodobać się najważniejszej osobie w firmie. I ja mam taki problem nie bardzo wiem co kupić . Wypatrzyłam takie wyszukane i eleganckie kosze prezentowe są rewelacyjne z tego co czytam. Jak uważacie dobry to pomysł ?
alann

Re: prezent dla szefa

Post autor: alann »

Może sobie jeszcze sprawdź ten adres , bo taki prezent marzeń dla szefa może naprawdę ustawić karierę, nie? Zobacz, może szef będzie chciał skoczyć ze spadochronem albo coś w tym stylu? Zależy na ile dobrze go znasz.
oskarekwwa

Post autor: oskarekwwa »

My kupowaliśmy naszemu szefowi porządny alkohol. Spory wybór znaleźliśmy na stronie http://alkohole.eurocash.pl/oferta/ . Naprawdę można znaleźć bardzo fajne rzeczy super nadające się na prezent?
smutaska

Post autor: smutaska »

A może zegarek dobrej marki np Możecie wybrać klasyczny model lub bardziej ekstrawagancki . Mi sie podobają te drugie i koniecznie na bransolecie. Ładnie się prezentują na ręce.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Polecam Johna Grishama.
karello2

Post autor: karello2 »

A może jakieś fajne słuchawki? Zobacz sobie np. tu http://sluchawki.sklep-outlet.pl/outlet ... -w150.html
Kordelia brzmi o wiele bardziej dystyngowanie
domi

Post autor: domi »

Jak wiesz co szef lubi to można próbować ale jeśli się nie boisz eksperymentów to najlepiej sprawdzić sobie Prezent Marzeń. Na tej stronie być może stwierdzisz, że na przykład wyścig quadem czy rajd Lamborghini na torze może być całkiem przyjemną opcją.
domi

Post autor: domi »

Właśnie, a może coś zupełnie z innej beczki, na przykład skok ze spadochronem? Faceci lubią chyba takie rzeczy, więc może sprawdź sobie stronę Prezent Marzeń, gdzie pod tym adresem sobie znajdziesz coś odpowiedniego.
jacek377

Post autor: jacek377 »

Najlepiej kupić porządny alkohol.
renesens

Post autor: renesens »

Ja jestem zdania, że specjalista z tej dziedziny będzie bardzo dobrym źródłem wiedzy. Warto kogoś zapytać z tej branży :)
Nie ma czegoś takiego jak wolność. Są tylko rozmaite formy niewoli i zobowiązań
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ