prezent urodzinowy dla ukochanej

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
dawid789

prezent urodzinowy dla ukochanej

Post autor: dawid789 »

cześć Wam, w następnym miesiącu moja dziewczyna będzie miała urodziny, wpadłem na pomysł aby kupić jej pierścionek ( co prawda nie jest to jeszcze zaręczynowy ale myślę, że będzie się cieszyć :) ) Chciałbym jednak coś do tego dokupić takiego sentymentalnego, początkowo myślałem o typowym albumie ze zdjęciami jednak później przemyślałem sobie to i stwierdziłem, że lepsze byłoby jedno zdjęcie w ramce na jej biurko. Z tym, że chcę aby nie była to taka typowa ramka do której wkłada się zdjęcie ale nie typowa. Poprzeglądałem nieco w necie i natrafiłem na taką ramkę akrylową https://fotojoker.pl/zdjecia/zdjecie-za ... lowym.html . Spodobało mi się bo wygląda porządnie, z tym, że nie jestem pewien czy spodoba jej się ten prezent w całości? Jak sądzicie? Pozdrawiam.
Antoni34

Re: prezent urodzinowy dla ukochanej

Post autor: Antoni34 »

Kup jej dobrą , może coś co napisał Ken Follett.
Pharmacy

Post autor: Pharmacy »

Kobiety kochają kosmetyki więc polecam prezent w tym stylu. Lepiej kupić jakiś krem bo to bezpieczniejsza opcja niż podkład (trudno trafić w odcień itp). Dobry dermokosmetyk nie jest zły:) Zajrzyj tu: https://www.aptekamini.pl/category/dermokosmetyki
Różne marki, mnóstwo produktów. Z pewnością uda się coś wybrać.
domi

Post autor: domi »

Jak mniej więcej wiesz co może teściowa chcieć to nie ma wielkiego problemu, gorzej jak nie masz pojęcia. Sam mam podobnie więc przeglądam teraz tutaj . Wydaje mi się, że ten słynny prezent marzeń można rzeczywiście gdzieś sobie nabyć.
smutaska

Post autor: smutaska »

Mnie zawsze cieszą książki w prezencie. Wiec może ta książka
Jest to typowo książka dla kobiet, mówi oczywiście o miłości, pokonywaniu trudności i dążeniu do celu. Powinna się spodobać każdej kobiecie, oczywiście pod warunkiem, że czyta książki.
znawca

Post autor: znawca »

Ja bym na Twoim miejscu postawiła na coś bardziej praktycznego. Może jakiś kosmetyk? Teraz bardzo popularne stały się naturalne kosmetyki - zajrzyj więc na stronę polskiej marki Barwa: . Na pewno uda Ci się wybrać coś ciekawego, a ukochana będzie zadowolona.
Remek

Post autor: Remek »

Masz mnóstwo mozliwości. Myślę, że dobrym prezentem byłby jakiś wspólny wyjazd na wakacje :) Inną opcją może być też jakiś zestaw kosmetyków.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Kup jej ładne na zime
Manna

Post autor: Manna »

A może zabrałabyś swoją ukochaną na jakiś wyjazd? Na przykład do jakiegoś fajnego hotelu ze spa. Z takich właśnie hoteli to najlepszy w jakim byłam jest w Ustce: Grand Lubicz - Uzdrowisko Ustka. Także zerknij na ich stronę i zobacz sobie ofertę :)
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
kasiaksm

Post autor: kasiaksm »

Lepiej kupić coś neutralnego z czego każda kobieta raczej się ucieszy. Ja uwielbiam te kosmetyki do pielęgnacji https://puderek.com.pl/80_babuszka-agafia dlatego chętnie je polecam innym. Wiem, że są skuteczne i cenowo też wychodzi fajnie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ