Prezenty pod choinkę

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
lwiątko

Prezenty pod choinkę

Post autor: lwiątko »

Zostało jeszcze sporo czasu do świąt, ale warto się już rozglądać, żeby później w grudniu nie zbankrutować ;)
Ja najpierw kupuję prezenty dla dzieci. Na razie zamówiłam maskotki stąd: .
Dla dorosłych kupię jakieś drobiazgi, tak symbolicznie.
Urban30

Re: Prezenty pod choinkę

Post autor: Urban30 »

A my na odwrót ostatnio robimy - dla dzieci drobiazgi, bo i tak przez cały rok cos im sie kupuje,
a dla dorosłych cos większego - jak od żony chce dostac procesor (już sobie upatrzyłem w elektrospocie, gdzie wcześniej coś kupowałem też - tanioszka jak na ceny rynkowe), a żona ode mnie kamerę sony (ona zawsze miała wymagania... hehehhe).

Jeszcze świąt nie czuję, ale pewnie niedługo markety rzucą gazetki... koszmarek.
green

Post autor: green »

W tym roku jestem mądrzejsza i będę robiła zakupy prezentowe wykorzystując .
To świetna opcja żeby kupić coś ciekawego w niższej cenie.
MikeA

Post autor: MikeA »

Dla osoby palącej prezentem może być e-papieros . Jest on zdrowszy od zwykłego papierosa i kupuje się jeden na kilka miesięcy. Potem tylko wkłady się uzupełnia.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, o 10:42 przez MikeA, łącznie zmieniany 1 raz.
Illinka

Post autor: Illinka »

Ja kiedyś dostałam gotowy zestaw z herbatą - , czyli oprócz herbat akcesoria do nich. Jeśli ktoś pije herbatę, a nie znosi kawy prezent może się spodobać.
Relena11

Post autor: Relena11 »

Ja mogę polecić coś do pakowania prezentów - . Sama na prezent kupowałam kubek z nadrukiem, ale wiem, że też kosmetyki, czy książki się sprawdzają. Zależy kto ma jakie pasje i hobby.
apogeum

Post autor: apogeum »

W prezencie pod choinkę planuję pojechać z moja wybranką w góry, po drodze zatrzymamy się na noc w płocku, z tego co wiem to są bardzo znane i mają wiele pozytywnych opinii. Mam nadzieję że spodoba się jej mój mały prezent;)
pepper

Post autor: pepper »

Ja zastanawiam się nad prezentem dla mojej żony z okazji gwiazdki i tak się zastanawiam czy nie podarować jej jednego z tych seksownych kompletów: http://www.sisi.pl/bielizna/koszulki-nocne/id/124/ - co myślicie o tym prezencie? :)
Chciałbym aby jej się spodobało.
Jaki model byście mi doradzili?
stobejczyk
Kontakt:

Post autor: stobejczyk »

Ja już wybrałam prezenty dla moich dziewczynek - . To teraz najmodniejsze lalki. Wszystkie dziewczynki chcą je mieć.
artyluk

Post autor: artyluk »

Prezent zależy od obdarowywanej osoby. Teraz moi rodzice zaczęli dużo chodzić, żeby mieć więcej ruchu i zdrowiej się odżywiać, więc chcę kupić im taki .
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ