Problem z kartą pamięci

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
ulev1976
Kontakt:

Problem z kartą pamięci

Post autor: ulev1976 »

Mam w telefonie kartę pamięci microSd. Kiedyś ustawiłam hasło ale usunęłam je i nigdy nie wymagał telefon podania jej przy otwieraniu karty. Niestety kiedy oddałam telefon do naprawy nie udało się zachować danych i od tamtej pory nie mogę otworzyć karty pamięci bo wymaga hasła, którego nie znam. Wszystkie, które mogłyby pasować niestety nie pasują. Próbowałam przez komputer sformatowac kartę, ale niestety nic, dalej wymaga hasła. Jest to 8 giga i szkoda mi trochę kupować nową a też oddać do naprawy żeby zdjęli hasło to pewnie więcej mi wyniesie niż kupno nowej. Da się coś z tym jeszcze zrobić? Zna się ktoś na tym? Zna ktoś sposób żeby otworzyć kartę? Tak żeby obyło się bez serwisu?
grzena1

Re: Problem z kartą pamięci

Post autor: grzena1 »

Ja bym poszedł do serwisu.
To, że miłość nie wygląda tak, jakbyś tego chciała, nie znaczy, że jej wokół ciebie nie ma.
laspas2

Post autor: laspas2 »

Spróbuj gdzieś oddać, zazwyczaj taka blokada to BitLocker, którego możesz nie mieć w swoim systemie operacyjnym.
pokrowiec na tablet http://www.inbag.pl
adaml

Post autor: adaml »

Z doswiadczenia własnego dwie rzeczy - w serwisie pewnie poradzą, ale i tak warto robić kopie zapasowe zawsze.
vpn http://www.stormshield.pl/Pomoc/Poradni ... are-3x/VPN
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ