Chciałbym stworzyć własną linię preparatów dla zwierząt - wiadomo, początkowo zlecałbym produkcję firmom trudniącym się produkcją kontraktową. Kontaktowałem się z kilkoma firmami (tylko tyle udało mi się znaleźć) i minimalny wolumen produkcji mnie przerasta. Czy macie może jakieś namiary bądź pomysł gdzie szukać mniejszych producentów którzy zgodziliby się na taką współpracę? Dzięki za odpowiedź!
Rozumiem, że preparaty będą w formie cieczy? Wypadałoby poddawać ją odpowiednim i specjalistycznym pomiarom. Regulatory i mierniki przepływu powinny być doskonałym rozwiązaniem dla produkcji tego typu. oferują takie urządzenia w niewiarygodnej jakości, przy zachowaniu jeszcze lepszych cen.
Nie lepiej byłoby samemu ruszyć z produkcją takich preparatów? Na początek zdecydować się na jeden czy dwa produkty, a potem stopniowo rozszerzać ofertę. Jeśli będziesz korzystał z usług firm kontraktowych, to finalna cena produktu może być tak wysoka, że nie będziesz miał zbytu. W końcu takie firmy też chcą zarobić. Polecam Ci skorzystać z kalkulatora kosztów produkcji będziesz mógł się zorientować jak to wyjdzie finansowo.
JA za bardzo nie znam się na takich etapach produkcji więc niestety nie będę w stanie pomóc. Jednak wiem, że również teraz całkiem sporo firm zamawia wysokiej jakości zgrzewarki wysokiej częstotliwości https://www.zemat.com/pl/maszyny/zgrzew ... totliwosci które właśnie wykorzystywane są często w produkcji różnych rzeczy.