Produkcja kontraktowa

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Apikajej

Produkcja kontraktowa

Post autor: Apikajej »

Witam wszystkich,

Chciałbym stworzyć własną linię preparatów dla zwierząt - wiadomo, początkowo zlecałbym produkcję firmom trudniącym się produkcją kontraktową. Kontaktowałem się z kilkoma firmami (tylko tyle udało mi się znaleźć) i minimalny wolumen produkcji mnie przerasta. Czy macie może jakieś namiary bądź pomysł gdzie szukać mniejszych producentów którzy zgodziliby się na taką współpracę? Dzięki za odpowiedź!
danny4231

Re: Produkcja kontraktowa

Post autor: danny4231 »

Rozumiem, że preparaty będą w formie cieczy? Wypadałoby poddawać ją odpowiednim i specjalistycznym pomiarom. Regulatory i mierniki przepływu powinny być doskonałym rozwiązaniem dla produkcji tego typu. oferują takie urządzenia w niewiarygodnej jakości, przy zachowaniu jeszcze lepszych cen.
Martos

Post autor: Martos »

czyli generalnie chcesz sprzedawać coś, o czym nie masz zielonego pojęcia? O_o
Agaga

Post autor: Agaga »

To chcesz robić coś o czym nie masz pojęcia to śliski temat.
Stella

Post autor: Stella »

Nie lepiej byłoby samemu ruszyć z produkcją takich preparatów? Na początek zdecydować się na jeden czy dwa produkty, a potem stopniowo rozszerzać ofertę. Jeśli będziesz korzystał z usług firm kontraktowych, to finalna cena produktu może być tak wysoka, że nie będziesz miał zbytu. W końcu takie firmy też chcą zarobić. Polecam Ci skorzystać z kalkulatora kosztów produkcji będziesz mógł się zorientować jak to wyjdzie finansowo.
arabika

Post autor: arabika »

JA za bardzo nie znam się na takich etapach produkcji więc niestety nie będę w stanie pomóc. Jednak wiem, że również teraz całkiem sporo firm zamawia wysokiej jakości zgrzewarki wysokiej częstotliwości https://www.zemat.com/pl/maszyny/zgrzew ... totliwosci które właśnie wykorzystywane są często w produkcji różnych rzeczy.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ