Profesjonalna odzież robocza Mascot

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
Safety

Profesjonalna odzież robocza Mascot

Post autor: Safety »

Obrazek
Firma Safety jest partnerem handlowym w Polsce Duńskiej firmy Mascot International A/S. Mascot International A/S jest od ponad 40 lat liderem w dziedzinie projektowania i technologii związanych z odzieżą roboczą. Każdy, kto miał kontakt z odzieżą roboczą w ciągu ostatnich 5 lat będzie mógł zobaczyć zupełnie nowy styl odzieży. Specyficzny kolor nie przedstawia konkretnego zawodu. Istnieje wiele indywidualnych pomysłów odpowiedzialnych za wybór odzieży roboczej. Wybór między stylami, funkcjonalnością i konstrukcją stał się znacznie większy. MASCOT dał użytkownikom w wielu gałęziach przemysłu możliwość indywidualnego wyboru. Firma Mascot została obdarzona przez pracowników zaufaniem w ponad 22 krajach którzy, przekonali się do funkcjonalności, bezpieczeństwa i jakości odzieży tej marki.

Obrazek

Poszukujemy też odbiorców, przedstawicieli handlowych odzieży roboczej, ochronnej i obuwia.

http://www.safety-workwear.eu/
ESISTO

Re: Profesjonalna odzież robocza Mascot

Post autor: ESISTO »

Gdybyście jeszcze potrzebowali profesjonalnego fotografa i grafika, który Wam zrobi świetne zdjęcia i poskłada je w katalog - to ja się szczerze polecam....;-)
i stało sie światło - a z nim fotografia....
EdwardAlp

Post autor: EdwardAlp »

Ja osobiście polecam , którą można znaleźć na stronie . Profesjonalne firmy zachodnie to dużo lepsza jakość od tanich podróbek z Chin.

Pzdr
woody

Post autor: woody »

zgadzam się - nie ma co oszczędzać na dobrej odzieży, zwłaszcza w niektórych branżach, typu chemiczna, drzewna czy budowlana. Zakupujemy odzież od polskich firm, warto wspierać rodzimy biznes. Chińskich podróbek radzę się wystrzegać.

Post autor: Garagan »

Pierwsze słyszę o wspomnianych przez Was firmach, a trochę siedzę w branży. Ja tylko korzystam z oferty Glovex. Już sporo artykułów tam zamówiłem dla moich pracowników.
edmundo

Post autor: edmundo »

Mój najnowszy zakup to ogrzewana kurtka milwaukee. Jak pracujecie na zewnątrz to polecam. Jest w niej bardzo ciepło, można sobie tą temperaturę regulować, a na jednym akuulatorze kilka godzin bez problemu działa
reton12

Post autor: reton12 »

Bardzo fajną ofertę jeśli chodzi o odzież roboczą ma ta firma: https://www.beta24.pl/promocja-q1.html :) Mój znajomy dla swoich pracowników jakiś czas temu zdecydował się na zakup spodni roboczych na szelkach :) Podobno pracownicy są z nich bardzo zadowoleni ;)
arabika

Post autor: arabika »

Niestety ja nie znam tej firmy więc tak naprawdę nie za wiele mogę na ten temat powiedzieć. Za to jestem zdania, że świetnie sprawdza się to co napisano w https://znaki-bhp.pl/sprzet-ochronny-de ... kosciowych i samo korzystanie ze sprawdzonego sprzętu ochronnego przy pracach wysokościowych jest przecież ważne.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ