Witam! Szukam programu do zarządzania projektami, z dostępu z przeglądarki. Nie zależy mi na skomplikowanym i dużym narzędziu. Potrzebuję przy jego pomocy tworzyć projekty, przypisywać do nich osoby, czas w jakim mają zostać wykonane oraz ustalać, które z nich są priorytetowe. Najlepiej gdyby było to narzędzie proste w obsłudze i niedrogie. Ktoś coś poleci? Pozdrawiam
Ja Tobie polecam http://pmcompass.pl/. Jest to dobry polski program do zarządzania projektami. Sam go używam, więc mogę Tobie polecić. Ma wszystkie funkcje o których piszesz, jest prosty w obsłudze i dostępny z przeglądarki. Cena jego w porównaniu do innych tego typu narzędzi jest nie droga, bo od 39 zł za miesiąc. Przetestuj go sobie, możesz to zrobić przez miesiąc bez ponoszenia żadnych kosztów.
my korzystamy z billennium elements od billennium i musze przyznac ze jest to naprawde intuicyjny program a przy tym ma szereg przydatnych funkcji. Zarzadzanie procesami w firmie jest teraz o wiele szybsze i prostsze a do tego jest zdecydowanie wieksza kontrola nad wszystkim. Nie musze tez chyba wspomninac o tym ze koszty operacyjne sa o wiele mniejsze dzieki temu
Program proces.io powinien spełnić Twoje oczekiwanie. Działanie jest bardzo proste i na pewno łatwo się wdrożyć w tego typu rozwiązania zarządzania procesami. Pozdrawiam