Prośba o pomoc w wyborze prezentu

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Prośba o pomoc w wyborze prezentu

Post autor: Mercus »

Nie wątpię, że na forum są też jakieś dziewczyny, więc w zasadzie to do nich w szczególnoście kieruję swoją prośbę o typowo damską poradę. W niedługim czasie moja firma organizuje bal, gdzie jesteśmy zaproszeni razem z osobami towarzyszącymi. Wykorzystując ten fakt, chciałbym przy okazji zrobić prezent mojej dziewczynie i kupić jej jakąś sukienkę, tak, żeby sama nie musiała specjalnie na tę okazję wydawać pieniędzy i jej kupować. Czy możecie tym samym polecić coś z tych tutaj sukienki jak wspomniałem, będzie to bal, więc dobrzy by było, żeby sukienka była w miarę elegancka, ale bez przesady... Królowej Brytyjskiej na nim nie będzie, ba nawet podobno para prezydencka nie została zaproszona ;;)
piotrek5467

Re: Prośba o pomoc w wyborze prezentu

Post autor: piotrek5467 »

Zawsze jest ryzyko, że nie trafisz w rozmiar. Lepiej zabierz dziewczynę na zakupy, lub kup na prezent kosmetyki https://www.amfora.pl/wiadomosc/ranking ... biet/2835/
valkim

Post autor: valkim »

A może jakiś ciuch? Sukienka czy bluzka, jeśli tylko wiesz, co kto lubi nosić, to będzie odpowiednia.
sukienka studniówka sklep http://evita.com.pl
ruberro

Post autor: ruberro »

Mam takie samo zdanie. Odpowiedni ciuch jest wstanie zdziałać wiele.
Cóż może być bardziej upokarzającego od odkrycia, iż obiekt naszej miłości nie jest jej wart?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ