Przewoźnicy

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Hokus
Kontakt:

Przewoźnicy

Post autor: Hokus »

Jeżeli szukacie transportu, czy nawet pomocy w przeprowadzce to zajrzyjcie na jeden z większych portali skupiający różnych przewoźników. Znajdziecie tu między innymi , Anglii, Austrii czy Danii.
Ajlar

Re: Przewoźnicy

Post autor: Ajlar »

Jesli chodzi o w Polsce to konkurencja jest naprawde duza. Polacy sa naprawde 'sila' jesli chodzi o tiry i transport miedzynarodowy.
Speedpack_com.pl

Post autor: Speedpack_com.pl »

W kwestii transportu,a przede wszystkim dobrego i sprawdzonego kuriera z doświadczeniem,to polecam nasza stronę,gdzie znajdziecie wszystkie niezbędne informacje,a w razie pytań służymy radą i pomocą na forum.
www.Speedpack.com.pl
znawca

Post autor: znawca »

Ja mogę polecić firmy Tomiline. Przewozy wykonane na czas, bardzo wygodne autobusy z DVD. Odbiór z miejsca zamieszkania i dowóz pod sam adres za granicą. Ceny mają też bardzo korzystne.
GimliK

Post autor: GimliK »

A gdzie wynajmę autokar czy bus na przejazd? znacie takie dobre firmy?
feedek44
Kontakt:

Post autor: feedek44 »

Sam bardzo często korzystam z usług pięciu firm przewozowych.
tomekB

Post autor: tomekB »

My wynajmowaliśmy od firmy Furman http://www.przewozyzacharski.pl autokar na pracową wycieczkę zagraniczną. Firma solidna, profesjonalna, autokar w dobrym stanie, kierowca kulturalny. Pod każdym względem, także cenowym, było w porządku.
kijanka30

Post autor: kijanka30 »

Znakomity przewoźnik do HiT Transport i Spedycja. Mają swoje oddziały m.in. w Poznaniu, Wrocławiu, Zielonej Górze i Wolsztynie. Wiem, że szukają kierowców i spedytorów - dobra kasa, dobre warunki.
mawko80

Post autor: mawko80 »

Ja osobiście polecam firmę, która oferuję usługi z zakresu przebudowy aut ciężarowych na auta do przewozu ludzi. Mój znajomy tak właśnie zrobił i do takiego przebudowana swoich aut zatrudnił firmę https://zabudowabusa-hitbus.pl/.
arabika

Post autor: arabika »

Wiem jak ciężko jest wybrać odpowiedniego przewoźnika, ale oczywiście jest to jak najbardziej możliwe. Ja także zdecydowałam się na właśnie dlatego, gdyż odległości nie są, aż takie duże. W sumie firma z którą współpracuję już jakiś czas jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ