Przyjęcie urodzinowe dla 9-latki

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Przyjęcie urodzinowe dla 9-latki

Post autor: MartaJa »

Szukam jakichś oryginalnych pomysłów na to, jak można zorganizować przyjęcie urodzinowe dla dziewięcioletniej dziewczynki w Poznaniu.
Mam na myśli głównie jakieś wyjścia na miasto, ale może przychodzą wam do głowy też jakieś ciekawe pomysły na spędzenie tego czasu w domu?
Organizacja tego dnia ma być formą prezentu, zamiast czegoś materialnego, co pewnie i tak wyląduje za jakiś czas w kącie
lattemacchiato

Re: Przyjęcie urodzinowe dla 9-latki

Post autor: lattemacchiato »

Może jakieś przyjęcie gdzie dziewczynki będą mogły poczuć się jak małe księżniczki? Makijaże, stylizacje fryzur oraz różne przebieranki :)
Kocica

Post autor: Kocica »

O to jest całkiem niezły pomysł!
Nawet wiem, że są firmy które organizują tego rodzaju "stylizatorskie" imprezy urodzinowe. Przykład: - wklejam adres do strony lolo manolo, tam w dziale urodziny właśnie proponują coś w stylu Glamour Party czy salonu piękności dla dziewczynek.
Viper

Post autor: Viper »

Świetny pomysł ;)
marlon
Kontakt:

Post autor: marlon »

A może gry planszowe http://www.skapiec.pl/cat/2601-gry-planszowe.html ?
marcelina.kote

Post autor: marcelina.kote »

Wydaje mi się, że jednak ten pomysł urodzin księżniczki jest lepszy ;)
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Może coś w stylu jakieś zabawy przebieranej, polecam bardzo fajne stroje na http://alegratka.pl/moda-damska/przebra ... iumy-maski
taki pomysł zawsze wypali
Gajowy

Post autor: Gajowy »

a jaki jest Waszym zdaniem najlepszy, najciekawszy prezent dla nieco młodszego dziecka, tzn. 5 lat? co sadzicie na przyklad o takim rowerku dla 5-latki? http://www.arti.pl/rowerki-dzieciece-bmx_kat14.html :)
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

hmmm mam takie jeden oryginalny pomysł, ale nie wiem czy nie zbyt abstrakcyjny :)

Co powiesz na kupno basenu? może być nawet taki dmuchany dzieci to uwielbiają :D

Może masz dostęp do jakiegoś ogordka, albo działki?

Naprawdę polecam jest to w miarę bezpieczna zabawa i zapewnia dzieciakom zajęcie na długi czas, oczywiście byleby pogoda była odpowiednia :)

Opcjonalnie jest tam też trampolina ale to już chyba bardziej niebezpieczne w warunkach podwórkowo domowych ;)
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Możesz wybrać się z dzieckiem do zoo albo do kina miło spędzić czas co do prezentów można kupić coś co na pewno nie będzie rzucone w kont jeżeli dobrze znasz swoje dziecko na pewno coś byś wymyśliła. Dla dziecka lubiącego sport można kupić piłkę dla interesującego się muzyką np dobra będzie dla dziewczynki lubiącej tworzyć różne rzeczy może być np jakiś kurs.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ