Pytanie do biegaczy

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Pytanie do biegaczy

Post autor: Mercus »

Hej. Chciałbym Was zapytać o pewną rzecz. Pytanie ze swej natury jest skierowane do osób biegających. Chodzi o to, że na http://www.adrenaline.pl/ znalazłem artykuł, w którym mówi się, że częstą przypadłością biegaczy jest biegunka... Czy to prawda? Może to kwestia diety a nie treningu? Szczerze mówiąc trochę mnie to zniechęciło do biegania, dlatego mam nadzieję,że to nie do końca prawda:)
gwiazdkaznieba

Re: Pytanie do biegaczy

Post autor: gwiazdkaznieba »

Chyba jest to kwestia diety. Biegając wzmacniasz funkcjonowanie całego organizmu.
Tarik

Post autor: Tarik »

Ja myślę, że nie bo znam wiele osób. Chyba, że stosuje się wspomagacze diety. By kontrolować wagę ważne jest też mieć porządną wagę do mierzenia postępów np. , tak byśmy widzieli postępy. Sam sport i dieta to dobre rozwiązanie.
wiosna

Post autor: wiosna »

Jeżeli biegasz, przemiana materii rzeczywiście jest lepsza, ale nie jest z nią aż tak źle ;). Ja przynajmniej na takie przypadłości nie cierpię, a biegam już od sierpnia zeszłego roku.
Obamka

Post autor: Obamka »

Ja jednak wybrałam inny sposób na odchudzanie. Spójrzcie:
"Jest Alternatywa na - Raje Podatkowe"
sebmroz

Post autor: sebmroz »

A co powiecie na takie buty http://alegratka.pl/ogloszenie/buty-spo ... f5d8ae7227 ?? Zależy mi na czymś tanim i łatwo dostępnym
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Mnie w odchudzaniu pomaga to- Kiedyś próbowałam biegania, ale nic mi to nie dało.
Melonik

Post autor: Melonik »

Moim zdaniem jak by takie bieganie połaczyć z kriolipolizą http://www.vici.clinic/#!kriolipoliza-lipocryo/c1qvw to wtedy zobaczyło by sie jakies ciekawe efekty.
mariolka00

Post autor: mariolka00 »

Nie no to chyba trochę przerysowane jest :) Może zależy od diety, albo czy bierzesz jakieś odżywki etc. :) Normalnie kup sobie ubranie i buty na idź do pierwszego lepszego parku i sama sie przekonaj jak to jest z tym bieganiem, nie ma co wymyślać, same plusy, tylko oczywiście wszystko z umiarem, nie przeciążaj się i rób stopniowe postępy :)
jasti

Post autor: jasti »

Pierwsze słyszę. Ja biegam i nic mi nie jest.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ