reklama internetowa

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
annie9001
Kontakt:

reklama internetowa

Post autor: annie9001 »

reklama w internecie czy w okolicy i dalej, pewnie to i to, ale co szybciej przyniesie chociaż coś na początek, potem rozwój.
lani

Re: reklama internetowa

Post autor: lani »

Jakie formy reklamy według Was będą tanie i w miarę skuteczne? Obecnie większość z nas ma jednak ograniczony budżet na promocję biznesu, płacimy wysokie podatki, także trzeba szukać oszczędności. Od siebie mogę polecić platformę do wysyłki wiadomości tekstowych sms - https://serwersms.pl - system jest dostępny na wszystkich urządzeniach przenośnych, wysyłka jest zautomatyzowana, koszty nie są wysokie, a jest to bardzo dobry sposób komunikacji z klientem.
SalamonK

Post autor: SalamonK »

skoro najbardziej zależy Ci na jakości i oszczędności to najprościej będzie wykupić dostęp do grafido.pl dostępnego z przeglądarki (ja płacę 10 zł na msc) i tworzyć samemu grafiki. tam są już do dyspozycji grafiki stockowe.
goldensilver

Post autor: goldensilver »

Reklama internetowa to chyba najlepsze rozwiązanie, chociaż nie warto polegać tylko i wyłącznie na jeden formie promocji. Można zainwestować też w ulotki, banery, klientów można zdobyć nie tylko za pośrednictwem sieci.
paulin88

Post autor: paulin88 »

Warto korzystać z różnych kompendiów wiedzy odnośnie reklamy w necie. Tutaj np. jest mnóstwo ciekawych informacji na ten temat http://make-cash.pl/
- Dobrze, dobrze. A czy ja protestuję? Ale wolno mi chyba mieć swoje własne zdanie?
- Oczywiście, jeżeli tylko zgadza się z naszym zdaniem, dlaczego nie?
TadekNiejadek

Post autor: TadekNiejadek »

potwierdzam, bo zdecydowanie jest to jedno z najbardziej funkcjonalnych narzędzi jakie widziałem, zwłaszcza w tak niskiej cenie. a poza tym firma zacna, od nich mam już trzy usługi i każde się sprawdza.
diament6

Post autor: diament6 »

Też jestem tego zdania :)
Nie mogę zepchnąć ciemności z mojej drogi
Doris79

Post autor: Doris79 »

Akurat jeśli chodzi o reklamę w internecie to narzędzi jest wiele... Warto by zajął się tym ktoś, kto się na tym zna, ja w moim biznesie bardzo długo nie mogłam znaleźć nikogo kto by się zajął tym aspektem bo wiele firm po prostu nie było w porządku... Trzeba naprawdę uważać bo można stracić niepotrzebnie czas i pieniądze na ludzi, którzy nie mają pojęcia o reklamie w internecie.
wskazowka998

Post autor: wskazowka998 »

Doris79 pisze:Akurat jeśli chodzi o reklamę w internecie to narzędzi jest wiele... Warto by zajął się tym ktoś, kto się na tym zna, ja w moim biznesie bardzo długo nie mogłam znaleźć nikogo kto by się zajął tym aspektem bo wiele firm po prostu nie było w porządku... Trzeba naprawdę uważać bo można stracić niepotrzebnie czas i pieniądze na ludzi, którzy nie mają pojęcia o reklamie w internecie.

Doris, a jak można wiedzieć, to kogo w końcu znalazłaś? bo ja szukam kogoś kto mi zrobi i fajną reklamę, ale też i całą stronę internetową ogarnie? :) możesz zdradzić?
Doris79

Post autor: Doris79 »

wskazowka998 pisze:Doris, a jak można wiedzieć, to kogo w końcu znalazłaś? bo ja szukam kogoś kto mi zrobi i fajną reklamę, ale też i całą stronę internetową ogarnie? :) możesz zdradzić?

Tak jak można się domyśleć po moim poprzednim wpisie moja droga przez takie agencje była bardzo długa... Wielokrotnie trafiałam na firmy nie kompetentne, które marnowały mój czas i pieniądze. Dopiero firma Wykreowani.pl poradziła sobie należycie z tym zadaniem... Kontakt jest z nimi świetny, ciągle dostaję nowe propozycje, robota jest wykonana zawsze na czas i rzetelnie. Z czystym sumieniem polecam i podaje stronkę : https://wykreowani.pl

Pozdrawiam ;)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ